Άντρες αναγκάζονται να κατουρήσουν σαν κορίτσια

Είμαι μοντέρνος τύπος. Πάντα ήταν. Είμαι και φτηνός ΚΑΙ μοντέρνος. Πώς γίνεται αυτό? Είμαι τυχερός που έχω ένα σώμα στο οποίο τα ρούχα φαίνονται όμορφα. Συχνά μπορώ να φορέσω ακόμη και φθηνά ρούχα και να δείχνω ωραία, αρκεί να ταιριάζουν τα φθηνά ρούχα. Φοράω ρούχα που φαίνονται ωραία αλλά δεν κοστίζουν ένα χέρι και ένα πόδι. Αυτό περιλαμβάνει τα εσώρουχά μου.

Τα εσώρουχα που φοράω εδώ και χρόνια ταιριάζουν και φαίνονται καλά, αλλά παλιώνουν και φθείρονται. Ήρθε η ώρα να αγοράσετε νέα εσώρουχα. Δυστυχώς, η νέα έκδοση των υπαρχόντων εσωρούχων μου άλλαξε. Δοκίμασα δύο διαφορετικά μεγέθη και τα δύο μεγέθη είναι χάλια και ταιριάζουν άσχημα. Ως εκ τούτου, ανεβαίνω πολυτελής και σκέφτομαι να στραφώ σε ακριβά ανδρικά εσώρουχα επώνυμων σχεδιαστών, μποξεράκι. Σε ένα δροσερό μοτίβο παραλλαγής.

Σκεφτόμουν να αγοράσω μποξεράκι Calvin Klein. Δεν ήταν φθηνά, οπότε ήθελα να βεβαιωθώ για την εφαρμογή, την άνεση κ.λπ. Όχι, δεν μπορείτε να πάτε στο πολυκατάστημα, να σκίσετε ένα πακέτο με ανδρικά εσώρουχα και να τα δοκιμάσετε. Έτσι, η αγορά εσωρούχων είναι πάντα ένας κίνδυνος. Και, πολύ συχνά, η μάρκα που φορούσατε για μια δεκαετία έχει αλλάξει, είναι κατασκευασμένη σε χώρα με φτηνή εργασία, δεν ταιριάζει καλά και είναι πολύ λιγότερο απαράδεκτη ποιότητα. Σκουπίδι. Και αφόρητο.

Και, όχι, δεν φοράω τακτοποιημένα γυαλιά και δεν φοράω από το γυμνάσιο. Και έχω δοκιμάσει μια σειρά από μάρκες σλιπ και καμία δεν ταιριάζει καλά. Έχω ξοδέψει παράφορα εκατοντάδες δολάρια ανεπιτυχώς προσπαθώντας να βρω εσώρουχα που να φαίνονται καλά ΚΑΙ να ταιριάζουν.

Έλεγξα το amazon και πρόσφεραν το εμπορικό σήμα και το στυλ Calvin Klein. Στο μέγεθός μου. Έκανα μεγέθυνση στο αντικείμενο και φαινόταν καλής ποιότητας και οι κριτικές είπαν ότι ταίριαζαν καλά και ακριβή. Μέχρι εδώ καλά. Δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω από τη φωτογραφία αν είχαν άνοιγμα στο πλάι ή στο πάνω μέρος στο πουγκί για ευκολία στην ούρηση. Το ήθελα σίγουρα. Έκανα την ερώτηση της «κοινότητας» της αμαζόνας και έλαβα αμέσως απάντηση. «Όχι, δεν υπάρχει άνοιγμα μπροστά». Τι? Χωρίς άνοιγμα στο μπροστινό μέρος, πώς ένας άντρας ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού του και βγάζει το πέος του για να κατουρήσει; Δεν υπάρχει άνοιγμα στο μπροστινό μέρος των εσωρούχων για να το κάνετε αυτό; Αυτό σημαίνει ότι ένας άντρας πρέπει να ξεκουμπώσει και να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, να κατεβάσει το παντελόνι του και μετά να κατεβάσει τα εσώρουχά του για να κατουρήσει. Και, όρθιος, αυτό δεν είναι βολικό. Ή γρήγορα. Ή, με το παντελόνι σας να πέφτει γύρω από τους αστραγάλους σας, δεν είναι καλό για την ισορροπία σας. Η άλλη εναλλακτική είναι να τα κάνετε όλα αυτά και να καθίσετε στην τουαλέτα και να κατουρήσετε. Κατούρησε σαν κορίτσι. Γεια σας, κατασκευαστές εσωρούχων, δεν θέλω να κατεβάσω το φερμουάρ μου, να λύσω τη ζώνη μου, να ξεκουμπώσω το παντελόνι μου και να κατεβάσω τα εσώρουχά μου μόνο και μόνο για να έχω διαρροή! Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θέλω να τα κάνω όλα αυτά και μετά να κάτσω στην τουαλέτα και να κατουρήσω σαν κορίτσι! Όταν οι άντρες πρέπει να ουρήσουν μόνο οι πραγματικοί άντρες κατουρούν όρθιοι!

Αφαιρώντας το μπροστινό άνοιγμα, οι σχεδιαστές ανδρικών εσωρούχων μας αφαιρούν τον ανδρισμό! Οι σχεδιαστές ανδρικών εσωρούχων μας αφαιρούν τον ανδρισμό και μας μετατρέπουν σε κορίτσια! Όταν πρέπει να ουρήσω, θέλω απλώς να βγάζω εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια το πέος μου – μέσα από τη μύγα μου – και να φύγω στην τουαλέτα! Ορθιος. Σαν άντρας.

Όντας έτσι, σίγουρα δεν αγοράζω αυτά τα σλιπ μπόξερ Calvin Klein. Τι θα κάνω για τα εσώρουχα; Δεν γνωρίζω. Ίσως πάω κομάντο και δεν φοράω καθόλου εσώρουχα. Ουφ. Ή ίσως θα δοκιμάσω εσώρουχα ακράτειας “Depends” και απλώς θα κατουρήσω στο παντελόνι μου.Source by Andrew Lawrence

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *