Ανδρικά πουκάμισα από λινό – 5 προνόμια

Σε όλους αρέσει η εμφάνιση ενός δροσερού και φυσικού λινού πουκάμισου σε οποιονδήποτε, ειδικά σε έναν άνδρα. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα έναντι των μειονεκτημάτων;

Πρώτον, εδώ είναι τα θετικά:

Είναι ένα ευέλικτο ύφασμα. Αν και συνήθως φοριέται σε ζεστό καιρό, μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Είναι φυσικό. Τα λινά είναι φτιαγμένα από το φυτό λινάρι. Δεδομένου ότι είναι φυτό, αυτό σημαίνει ότι κάθε λινό ρούχο είναι φτιαγμένο από ανανεώσιμους πόρους, καθιστώντας το μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Επίσης, το ότι είναι φυσικό το κάνει ιδιαίτερα καλό για τους άνδρες που υποφέρουν από αλλεργίες και που μπορεί να αντιδράσουν σε συνθετικά υφάσματα ή βαφές.

Είναι ελαφρύ. Τα λινά πουκάμισα για άνδρες είναι μια δημοφιλής επιλογή για ζεστό καιρό, καθώς το ύφασμα είναι ελαφρύ και ρευστό. Είναι επίσης απορροφητικό και απομακρύνει την υγρασία από το σώμα. Αισθάνεται άνετα απαλό στο δέρμα και μάλιστα βελτιώνεται με την ηλικία και τη φθορά.

Είναι χωρίς χνούδι. Αυτό κάνει τα λινά πουκάμισα για άνδρες εύκολα στη φροντίδα και τη χρήση.

Είναι δύσκολο να φορεθεί. Τα λευκά είδη είναι 2 ή 3 φορές πιο δυνατά από το βαμβάκι, οπότε φανταστείτε πόσο μεγάλης διάρκειας είναι πραγματικά. Προσθέστε σε αυτό, ότι τα λινά είναι ανθεκτικά στον σκόρο και τη βρωμιά και είστε νικητής!

Φυσικά, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στα λινά. Εδώ είναι:

Μπορεί να είναι ακριβό. Καθώς τα λευκά είδη υφίστανται μια δαπανηρή και πολύπλοκη διαδικασία κατασκευής και λόγω της φυσικής τους προέλευσης, είναι συχνά μια δαπανηρή επιλογή. Ωστόσο, δίνει μια πλούσια και πολυτελή αίσθηση στον χρήστη.

Ζαρώνει. Όπως για οποιονδήποτε, τα λινά πουκάμισα για άνδρες μπορεί να ζαρώσουν αρκετά γρήγορα. Επιλέξτε ένα απαλό, ρευστό λινό για να ελαχιστοποιήσετε αυτό το πρόβλημα.

Κρεμάει. Το λινό δεν είναι ελαστικό ύφασμα, επομένως μπορεί να τυλιχτεί σε σημεία φθοράς, όπως στους αγκώνες.Source by Jemma Jackson

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.