Ανδρικές ζώνες – Τα μέσα και τα έξω αυτού του ανδρικού αξεσουάρ μόδας

Η ζώνη είναι ένα από τα πιο απαραίτητα κομμάτια γκαρνταρόμπας για τους περισσότερους άντρες, και πολλοί άντρες νιώθουν ότι δεν είναι πραγματικά ντυμένοι εκτός και αν φορούν ανδρική ζώνη. Περισσότερο από μια δερμάτινη ή ύφασμα που κρατά το τζιν ή το παντελόνι σας στο σώμα σας με ασφάλεια. Οι ανδρικές ζώνες είναι επίσης αξεσουάρ μόδας. Οι γυναίκες έχουν τα πορτοφόλια και τα παπούτσια τους, οι άντρες είναι άγριοι με τις ζώνες! Η επιλογή του σωστού είναι σημαντική.

Μέγεθος

Είναι ένας μύθος για τις ανδρικές ζώνες ότι πρέπει να αγοράζουν το ίδιο μέγεθος ζώνης με το μέγεθος της μέσης τους. Τα περισσότερα ανδρικά ρούχα θα παραδεχτούν ότι ένας άντρας θα πρέπει να αγοράσει ένα που είναι ολόκληρο το μέγεθος μεγαλύτερο από το μέγεθος της μέσης τους ή ακόμη μεγαλύτερο. Για παράδειγμα, εάν το μέγεθος της μέσης σας είναι τριάντα τέσσερα, θα πρέπει να αγοράσετε μια ζώνη μεγέθους τριάντα έξι ή τριάντα οκτώ. Αντίστροφα, δεν θέλετε να είναι πολύ μεγάλο, γιατί θα φαίνεται ογκώδες χωμένο στις θηλιές του παντελονιού σας. Η ζώνη δεν πρέπει να πηγαίνει περισσότερο από τον δεύτερο βρόχο πίσω. Θα πρέπει να είναι αρκετά μακρύ ώστε να είναι εύκολο να το κουμπώσετε στην επιθυμητή στεγανότητα στη μεσαία τρύπα. όχι την τελευταία τρύπα ή εγκοπή, που μπορεί να κάνει τη ζώνη σας να φαίνεται πολύ μεγάλη, ή την πρώτη εγκοπή, που μπορεί να κάνει την ανδρική ζώνη να φαίνεται πολύ μικρή.

Πλάτος

Το πλάτος της ζώνης είναι επίσης σημαντικό. Για καθημερινή ή καθημερινή ένδυση, το ένα πρέπει να είναι δύο ίντσες πλάτος ή μεγαλύτερο. Για επίσημες περιστάσεις και για παντελόνια ή παντελόνια, ένα με πλάτος μιάμιση ίντσα ή μισή ίντσα είναι η καλύτερη επιλογή. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το μέγεθος των βρόχων όταν επιλέγετε το πλάτος της ζώνης που θα φορέσετε. Θέλετε να μην αγγίζει ελάχιστα τις θηλιές όταν περνάει μέσα από αυτές, να μην φαίνεται ποτέ τσιμπημένο ή ακόμα χειρότερα – αυτό φαίνεται να χάνεται σε μια τεράστια θηλιά.

Τιμή

Αν και ο προϋπολογισμός σας λαμβάνεται υπόψη όταν επιλέγετε ανδρικές ζώνες, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη ότι η εκτίναξη σε μια πολύ ακριβή όταν τα ρούχα σας δεν είναι ακριβά θα κάνει τη ζώνη πολύ εμφανή όταν τη φοράτε. Ομοίως, δεν πρέπει να είναι τόσο φθηνό που να κάνει το ακριβό τζιν σας να δείχνει άθλιο.

Στυλ

Γενικά μια απλή δερμάτινη ζώνη σε μαύρο ή καφέ είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Και παρόλο που μπορεί να είστε εξωστρεφείς και διασκεδαστικοί, είναι συνήθως καλή ιδέα να αφήνετε ζώνες με καρφιά ή στάμπα για το κόκκινο χαλί ή απλώς να τις φοράτε για εκδηλώσεις όπως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή άλλες γιορτές, αλλά ποτέ στο γραφείο.Source by Ethan Davis

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.