Ανδρικές κάλτσες σχεδιαστών – Εκφράστε την προσωπικότητά σας

Οι κάλτσες γενικά δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής από τους άντρες καθώς δεν φαίνονται συχνά κάτω από το παντελόνι σου, δηλαδή μέχρι να καθίσεις – και μετά, γίνονται ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά της ενδυμασίας σου! Οι ανδρικές κάλτσες δεν είναι σημαντικές μόνο όταν πρόκειται για την εμφάνισή τους, αλλά πρέπει επίσης να ξεχωρίζουν όσον αφορά την άνεση και την ποιότητά τους. Τα κορυφαία πολυκαταστήματα είναι γεμάτα από διάφορες μάρκες που κατασκευάζουν επίσημες αλλά και ανεπίσημες κάλτσες. Οι ανδρικές κάλτσες σχεδιαστών κατασκευάζονται από μια σειρά από κορυφαίες επωνυμίες σχεδιαστών όπως οι Ted Baker, Stanley Lewis, Calvin Klein, Emporio Armani, Paul Smith, Falke, Burlington, Duchamp-London και Pantherella.

Ορισμένες μάρκες ανδρικών κάλτσες φοριούνται δύσκολα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε κάλτσες είναι ένα δάχτυλο που συνδέεται με το χέρι. Οι περισσότερες κορυφαίες μάρκες καλτσών σήμερα διαθέτουν δάχτυλα που συνδέονται με το χέρι, καθώς αυτό προσθέτει άνεση και ανθεκτικότητα στον χρήστη.

Άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε κάλτσες είναι το χρώμα και το σχέδιο. Οι κορυφαίες μάρκες του σήμερα έχουν ξεφύγει από τα παραδοσιακά βαρετά μαύρα, ναυτικά και γκρι συντηρητικά χρώματα και έχουν εξελίξει τη γκάμα τους ώστε να περιλαμβάνουν μια έκρηξη χρωμάτων και σχεδίων που δεν έχουν ξαναδεί, επιτρέποντας στους άνδρες να εκφράσουν επιτέλους την προσωπικότητά τους μέσω της επιλογής των καλτσών τους. Τα τελευταία δέκα χρόνια παρατηρείται μια αργή αλλά δραματική αλλαγή στην κατηγορία των ανδρικών αξεσουάρ μόδας με την ένεση ζωντανών χρωμάτων και πρωτοφανών σχεδίων.

Σημερινή επώνυμα κάλτσες αποτελούνται από ένα πλήθος συναρπαστικών μοτίβων σε ένα πραγματικό ουράνιο τόξο χρώματος και στυλ. Από την άλλη πλευρά, για τον πιο συντηρητικό άνδρα, εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες ευκαιρίες για να δείξει μια λεπτή έγχυση χρώματος σε μια κάλτσα χρησιμοποιώντας πιο σκούρα βασικά χρώματα όπως το μαύρο ή το ναυτικό. Είναι σημαντικό να θυμάστε όταν επιλέγετε τις κάλτσες σας, να επιλέξετε ένα χρώμα που είναι εμφανές αλλού στο ντύσιμό σας. Για παράδειγμα, αν η γραβάτα σας δείχνει αποχρώσεις του κόκκινου, επιλέξτε μια κάλτσα με κόκκινο. Αυτό θα προσθέσει ισορροπία στην εμφάνισή σας. Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζετε ακριβώς τα σχέδια των αξεσουάρ σας και συχνά όσο πιο αταίριαστα, τόσο το καλύτερο, με την προϋπόθεση ότι έχετε τηρήσει τον κανόνα των χρωμάτων που συνεργάζονται. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μόνο τη γραβάτα σας ως οδηγό για την επιλογή της κάλτσας σας – ένα κασκόλ, ένα τετράγωνο τσέπης ή μανικετόκουμπα θα μπορούσε να είναι το αξεσουάρ που θέτει τη βάση για την απόφασή σας.

Ζούμε σε μια συναρπαστική εποχή κατά την οποία η έκφραση της προσωπικότητας και του ταλέντο είναι διαθέσιμα σε όλους μας με πολλούς τρόπους και τα ανδρικά αξεσουάρ μόδας επιτρέπουν πλέον στον κομψό και fashion forward κύριο να βάλει τα δυνατά του σε πολύχρωμες και συναρπαστικές ανδρικές κάλτσες σχεδιαστών. Είτε στη δουλειά είτε στο παιχνίδι, αφήστε τα πόδια σας να μιλήσουν και ανακοινώστε ένα θαυμαστικό στην γκαρνταρόμπα σας με πολύχρωμες δημιουργικές ανδρικές κάλτσες σχεδιαστών!Source by Richard Burrows

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.