Ανδρικό φόρεμα πουκάμισο – σχέδιο και χρώμα

Για να αγοράσετε ένα ανδρικό πουκάμισο που είναι το καλύτερο για εσάς, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το χρώμα και το μοτίβο που ταιριάζει στη μοναδική σας κατασκευή και επιδερμίδα. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και θα μπορείτε να αγοράσετε ένα ανδρικό πουκάμισο που φαίνεται υπέροχο.

Χρώμα: Η τυπικότητα ενός πουκάμισου καθορίζεται από την ποσότητα του λευκού στο φόντο του πουκάμισου. Το πιο λευκό στο φόντο του πουκαμίσου κάνει ένα πουκάμισο πιο επίσημο. Τα μονόχρωμα πουκάμισα είναι τα πιο επίσημα με το λευκό να είναι το πιο κομψό. Αυτό συμβαίνει γιατί σε ένα επίσημο περιβάλλον (το οποίο είναι συνήθως σκούρο) το λευκό θα προσφέρει τη μεγαλύτερη αντίθεση με μια σκούρα γραβάτα.

Για λιγότερο επίσημες περιπτώσεις, σκεφτείτε τα μπλε πουκάμισα. Τα μονόχρωμα μπλε πουκάμισα κολακεύουν περισσότερο το πρόσωπο, με το μεσαίο μπλε να αναδεικνύει ιδιαίτερα τους πλούσιους τόνους της επιδερμίδας. Όταν επιλέγετε μια συγκεκριμένη απόχρωση, βρείτε έναν καθρέφτη και ανακαλύψτε ποια απόχρωση του μπλε τονίζει περισσότερο το πρόσωπο χωρίς να αποσπά την προσοχή από αυτό.

Οι άντρες με χροιά υψηλής αντίθεσης θα πρέπει να επιλέξουν έναν πιο βαθύ τόνο του μπλε, ενώ εκείνοι με πιο απαλή επιδερμίδα θα πρέπει να επιλέξουν πιο ανοιχτές μπλε αποχρώσεις ή μπλε με λευκό μοτίβο που αμβλύνουν το χρώμα.

Οι άντρες με πολύ μικρή αντίθεση στο δέρμα – συνήθως χρειάζεται καφέ ή μαύρο δέρμα – μπορούν να φορούν κρεμ ή μαύρισμα πουκάμισα ενώ τα ροζ πουκάμισα είναι τέλεια για όσους έχουν ανοιχτόχρωμη, ροδαλή επιδερμίδα. Τα κίτρινα και πορτοκαλί πουκάμισα φαίνονται καλά σε άνδρες με χροιά χαμηλής αντίθεσης, αλλά δεν πρέπει ποτέ να φοριούνται από άτομα με ωχρό δέρμα. Φαίνονται ιδιαίτερα καλά με navy και καφέ κοστούμια.

Πρότυπο: Οι λευκές ρίγες σε μπλε φόντο φαίνονται καλές στους περισσότερους ανθρώπους. Οι κόκκινες τσοκ ή οι ρίγες κολακεύουν όσους έχουν πιο κατακόκκινη επιδερμίδα, ενώ τα κίτρινα σχέδια λειτουργούν καλά για ξανθούς, όμορφους άντρες.

Τα πουκάμισα με λευκό φόντο φαίνονται ιδιαίτερα καλά με λευκούς γιακά που κάνουν αντίθεση. Δοκιμάστε να βρείτε ένα πουκάμισο με γιακά, εάν πρόκειται να φορέσετε ένα πουκάμισο με γιακά αντίθεση. Αυτά τα πουκάμισα πρέπει πάντα να φοριούνται με μανικετόκουμπα.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το σχέδιο του πουκαμίσου σας πρέπει να έρχεται σε κατάλληλη αντίθεση με το φόντο με βάση την επιδερμίδα σας. Όσοι έχουν χροιά υψηλής αντίθεσης πρέπει να έχουν μοτίβα υψηλής αντίθεσης ενώ εκείνοι με χροιά χαμηλής αντίθεσης θα πρέπει να μένουν με μοτίβα χαμηλής αντίθεσης.

Συμπέρασμα: Λάβετε υπόψη αυτές τις οδηγίες για το χρώμα και το σχέδιο και θα μπορείτε να αγοράσετε ανδρικά πουκάμισα που σας κολακεύουν περισσότερο.Source by Andrew K. Johnson

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *