Η πόλη είναι το χωνευτήρι όλων των ολοκαίνουργιων, παλαιών, μοντέρνων, διακριτικών αλλά και παράξενων. Ωστόσο, η αστική ένδυση εξελίχθηκε διαφορετικά όσο έκανε τον γύρο του κόσμου. Κάθε πόλη περιλάμβανε τον πολιτισμό και κάθε αντίκτυπό της σε αυτό το στυλ μόδας που ρέει ελεύθερα. Και αυτό χαρακτηρίζει ολόκληρη τη σκηνή της αστικής μόδας: διακριτικό, μοδάτο και πρακτικό. Και από αυτό προκύπτει ότι τα αστικά ρούχα για κάθε γυναίκα πρέπει να είναι μοντέρνα και με στυλ πολύ λειτουργικά και μπορούν να προσαρμοστούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αστικής σκηνής.

Ο αστικός τρόπος ζωής είναι διαφορετικός. Είναι ενεργό και πρέπει κανείς να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γνωστή τάση ή τα ρούχα που παρέλασαν κατά μήκος της πασαρέλας στο Παρίσι δεν είναι τέλεια για τις αστικές γυναίκες. Τα άκαμπτα σχέδια και τα υλικά που χρησιμοποιούνται θα είναι μια ταλαιπωρία στο γρήγορο περιβάλλον της πόλης. Μια αστική γυναίκα πρέπει να φορέσει κάτι μοντέρνο και νευρικό, κάτι τολμηρό αλλά λειτουργικό και με μερικές ιδέες εθνοτικών επιρροών. Αυτές είναι μόνο μερικές κοινές προτάσεις της αστικής τάσης για τις γυναίκες.

Το να είσαι νευρικός δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Αν έχετε μερικά άνετα ρούχα, αλλά γενικά φαίνονται βαρετά, απλά πρέπει να το εμπλουτίσετε λίγο συνδυάζοντάς τα με κομψά υποδήματα όπως ψηλοτάκουνες μπότες ή μερικά καλά αξεσουάρ όπως ζώνες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν λίγο για να τα κάνετε αστική. Άλλα αξεσουάρ που θεωρούνται αστική μόδα περιλαμβάνουν μεγάλα σκουλαρίκια, κολιέ (φορώντας μερικά με διαφορετικά μήκη μπορεί να δώσει αυτή την αστική εμφάνιση), ζακέτες και μεγάλες ζώνες. Μερικά ρούχα δείχνουν ιδέες για έθνικ στοιχεία είτε τα χρώματα, τα prints ή τα μοτίβα. Ο συνδυασμός αυτών των ειδών ρούχων με τα σωστά αξεσουάρ θα σας προσφέρει αυτό το αστικό στυλ μόδας.

Τώρα είναι ανεπαρκές να είσαι εντυπωσιακός. Μπορείτε να φορέσετε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σας αρέσουν για να σας προσέξουν, αλλά αν όλα όσα φορούσατε εμποδίζουν την κίνηση ή την καθημερινή σας εργασία, τότε ακυρώνεται ο στόχος της αστικής ένδυσης. Η αστική μόδα πρέπει να είναι επίσης λειτουργική και πρακτική. Μερικά αξεσουάρ όπως οι tote bags είναι σίγουρα εύχρηστα και πολύ μοντέρνα ταυτόχρονα. Άλλα βασικά αστικά ρούχα για τις γυναίκες μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν στενά τζιν, φούστες με λεπτές μολύβι, σακάκια από τουίντ, μπότες ή στιλέτο και, φυσικά, μπότες.

Το αστικό ένδυμα για τις γυναίκες προσφέρει πολλές επιλογές. Η αστική γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιήσει το παραδοσιακό πιο ανάλαφρο, κομψό και σωστό στυλ της μόδας ή να συνδυάσει το αστικό στυλ hip-hop, funky ή rock που μπορεί να χαρακτηριστεί από έντονες πινελιές, αντισυμβατικά χρώματα και funky στυλ. Ή μπορεί να ταιριάζουν με την πολύ casual εμφάνιση (τύπου ρούχων γκολφ) ή τα ιδιόμορφα και εκλεκτικά στυλ ρούχων. Ή θα μπορούσαν να συνδυάσουν τα στοιχεία κάθε στυλ μόδας για να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά ρούχα που προσαρμόζονται στο σημερινό αστικό τοπίο.Source by Melanie Perkins

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.