Αυτά τα faux Pas κάνουν τους άντρες ασυνήθιστους

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να το αντιμετωπίσουμε: δεν είναι όλοι οι άντρες οι πιο ευγενικοί από τους κομμωτές. Δεν φαίνεται να νοιάζονται και πολύ για το μέγεθος της ραπτικής των ρούχων τους, για να μην αναφέρουμε τα χρώματα. Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, οι περισσότεροι από αυτούς δεν συνειδητοποιούν καν τι επίδραση έχει αυτό στη γενική τους εμφάνιση και στις δυνατότητές τους για ραντεβού.

Για παράδειγμα, πολλές γυναίκες λένε ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να βγουν έξω με έναν άντρα που φοράει εντυπωσιακές ετικέτες σχεδιαστών, όπως πουκάμισα ή αξεσουάρ με το λογότυπο μιας συγκεκριμένης μάρκας. Αυτός είναι ένας αρκετά προφανής τρόπος να ανακοινώσετε στον κόσμο ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ακριβά πράγματα και μπορείτε να προσελκύσετε μόνο άτομα που ενδιαφέρονται για την ίδια ακριβώς συμπεριφορά. Αντίθετα, είναι καλύτερη ιδέα να φοράτε υποτιμημένα, αλλά υψηλής ποιότητας κομμάτια που δεν θα αποσπούν την προσοχή των άλλων.

Ένα άλλο αντρικό «fashion don’t» είναι να φοράς ρούχα που είναι πολύ φαρδιά, καθώς μπορούν να αναδώσουν μια ατημέλητη ατμόσφαιρα. Φυσικά, αν προορίζονται να συμβολίσουν το ότι ο χρήστης ανήκει σε μια συγκεκριμένη υποκουλτούρα (όπως το hip-hop), είναι εντάξει, αλλά κατά τα άλλα είναι κακή επιλογή. Αντίθετα, μερικοί άντρες τείνουν να φορούν αντικείμενα που είναι εξαιρετικά στενά και τα κάνουν να φαίνονται σαν να ήταν ραμμένα στα ρούχα τους. Το θέμα είναι ότι ο καθένας πρέπει να βρει τη σωστή ισορροπία και το κόψιμο που ταιριάζει στο σχήμα του σώματός του, για να δείχνει ωραία και να νιώθει και άνετα.

Όσον αφορά τα χρώματα, ο καθένας μπορεί να πάει στραβά. Το καλό είναι ότι οι γυναίκες γενικά ενδιαφέρονται περισσότερο για την εμφάνισή τους, επομένως τείνουν να αναλύουν τα πράγματα (και τα ρούχα) περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να καταλήξουν αν μια συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει στην επιδερμίδα τους ή όχι. Όσο για τους άνδρες, ελάχιστοι από αυτούς έχουν την υπομονή να δοκιμάζουν χρώματα και αποχρώσεις, επομένως εναπόκειται γενικά στις γυναίκες στη ζωή τους να σχολιάσουν τα ρούχα τους και να τους ενημερώσουν τι λειτουργεί και τι όχι.

Συμπερασματικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ένα ρούχο μπορεί να πάει στραβά. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το αποφύγετε αυτό είναι το κλασικό στυλ και τα ουδέτερα χρώματα. Ωστόσο, οι άντρες δεν πρέπει να φοβούνται να πειραματιστούν με χρώματα και στυλ, αρκεί να έχουν μια βασική αντίληψη της μόδας και να μπορούν να είναι αντικειμενικοί σε αυτήν.Source by Jack Wogan

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *