Γιατί στις γυναίκες αρέσει να φορούν κορσέδες εσωρούχων;

Τι είναι πιο κοντά στην καρδιά μιας γυναίκας; Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα να νιώθει ευχάριστα από μέσα; Δεν είναι γενικά ο άντρας που αγαπά. Πολλές φορές είναι αυτό που φοράει πιο κοντά στην καρδιά της – τα εσώρουχά της. Για μια συναισθηματική αίσθηση και μια συναισθηματική νύχτα, ένα ονειρεμένο εσώρουχο βικτωριανής ή εδουαρδιανής ζώνης θα συμπληρώσει το γυναικείο σώμα δίνοντας μια πιο αδύνατη, ακόμη πιο καλλίγραμμη εμφάνιση. Για να είναι οι σύζυγοι, ο κορσές εσωρούχων κατέχει μια θεμελιώδη θέση στο προκαλό τους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένετε για ένα μοναδικό γεγονός για να διασκεδάσετε. η ίδια η αίσθηση του ελκυστικού εσωρούχου στο σώμα σας σας κάνει να αισθάνεστε φανταχτεροί. Οι ράγιστες ζώνες και τα εσώρουχα με μπουστάκι είναι απλά ιδανικά για μια κυρία που θέλει να είναι γενναία και να παρελαύνει τη σεξουαλικότητά της.

Τα εσώρουχα συμπληρώνουν τόσο το σχήμα του σώματος που κάνουν κάθε ύφασμα να φαίνεται εντυπωσιακό. Όλα φαίνονται υπέροχα σε μια μεγάλη γκάμα κορσέδων. Από γυαλιστερές μεταξωτές τσάντες μέσης μέχρι κορσέδες εσωρούχων με στράπλες μπροκάρ, το καθένα έχει μια παράξενη απαίτηση που κάνει κάθε κομμάτι μοναδικό στο είδος του. Τιράντες, στράπλες και λαιμούς με χαλινάρι, τα εσώρουχα με μπούστο είναι προσβάσιμα σε οποιοδήποτε στυλ μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχει κάτι για όλους και σε όλα τα μεγέθη. Ελέγξτε το κοντινό σας κατάστημα ή συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και αναζητήστε το. Υπάρχουν σύγχρονα γοτθικά στυλ και ένας μοναδικός προσδιορισμός του εσώρουχου γάμου.

Πολλές κυρίες έχουν την τάση να προκαλούν εικόνες ενός ξεπερασμένου, άβολου ρούχου όταν σκέφτονται τους κορσέδες. Αυτές τις μέρες, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο off-base. Οι κορσέδες χρησιμοποιούνται τόσο ως εσώρουχα που “προετοιμάζουν τη μέση” για να λάβουν υπόψη την ομαλή εφαρμογή κάτω από τα ρούχα – και επιπλέον ένα ελκυστικό κεντρικό στυλ για μια συναισθηματική βραδιά.

Η άψογη εφαρμογή ενός κορσέ δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εισπνεύσετε, αλλά αντίθετα θα πρέπει να αισθάνεστε γαλήνια κρατημένοι σε όλο το μπούστο και τη μέση. Σκεφτείτε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο το εσώρουχό σας κολλάει – τις περισσότερες φορές δεσμεύοντας ή παγιδεύοντας συνδέσεις – καθώς μπορεί να χρειαστείτε μια νότα βοήθειας για να μπείτε στο ρούχο. Οι κυρίες τείνουν να λατρεύουν τους κορσέδες, δεδομένου ότι η πρόσθετη φόρμα αφαιρεί βιώσιμα μερικά εκατοστά από τη μέση. Ένα οριστικό αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετική φιγούρα κλεψύδρας.

Εάν φοράτε μια ζώνη κάθε τόσο, να ξέρετε ότι μπορεί να προκαλέσει κάποια σύσφιξη στο σώμα σας. Διατηρήστε στρατηγική απόσταση από έντονη δραστηριότητα. Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε λιποθυμία, χαλαρώστε αμέσως τον κορσέ.Source by Alene Franklin

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.