Διαφημιστικά μπλουζάκια πόλο για άνδρες και γυναίκες

Τα διαφημιστικά ρούχα είναι ένα από τα κοινά διαφημιστικά δώρα που χρησιμοποιούνται σήμερα. Ακριβώς επειδή είναι δημοφιλές, δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί απλώς να το χρησιμοποιήσει χωρίς καν να κάνει σκέψη για τους προβλεπόμενους αποδέκτες του διαφημιστικού υλικού. Στην πραγματικότητα, πολλές εταιρείες συχνά κάνουν λάθος στη χρήση των διαφημιστικών μπλουζών πόλο. Αυτό συχνά οδηγεί σε αποτυχία των προωθήσεων και η εταιρεία δεν μπορεί να επωφεληθεί από αυτό που υποτίθεται ότι είναι ένα πολύ ευεργετικό διαφημιστικό κόλπο. Μερικά από τα κοινά λάθη που κάνουν οι εταιρείες είναι τα ακόλουθα:

  • Ας το παραδεχτούμε: ακόμη και με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία ότι τα πάντα στον κόσμο γίνονται unisexual για να επιτρέψουν σε άνδρες και γυναίκες να μοιράζονται μόνο ένα στυλ ένδυσης, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού εξακολουθεί να προτιμά προϊόντα που έχουν διακρίσεις μεταξύ του τι είναι για άνδρες και τι είναι για γυναίκες και αυτό περιλαμβάνει και επώνυμα προϊόντα. Αυτή η διάκριση είναι πολύ σημαντική γιατί για πολλούς ανθρώπους παίζει μεγάλο ρόλο στην οικοδόμηση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα τους.
  • Το πρόβλημα όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου σετ διαφημιστικών μπλουζών πόλο για άνδρες και γυναίκες απεικονίζεται με πολλούς τρόπους. Το πιο συνηθισμένο είναι ότι το κόψιμο είναι παρόμοιο, πράγμα που σημαίνει ότι τα μπλουζάκια πόλο είναι για γενικές προσφορές. Οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες σε αυτό από τους άνδρες. Από την άλλη, το χρώμα των πουκάμισων μπορεί να είναι μόνο ένα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, ειδικά εάν η πλειονότητα του πληθυσμού των αποδεκτών προτιμά να φορέσει ένα συγκεκριμένο χρώμα για να τονίσει τις προτιμήσεις του φύλου τους.
  • Οι στάμπες στα μπλουζάκια πόλο είναι μερικές φορές από τους λόγους πίσω από την αποτυχία των μπλουζών πόλο να τραβήξουν την προσοχή του κοινού κατά τη διάρκεια των προωθητικών ενεργειών. Άνδρες και γυναίκες έχουν το προτιμώμενο στυλ σχεδίασής τους και αυτό δεν πρέπει ποτέ να αγνοείται ή να θεωρείται δεδομένο από οποιαδήποτε εταιρεία τους χρησιμοποιεί σε προωθητικές ενέργειες.

Αποφυγή των παγίδων

Ευτυχώς, τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω μπορούν εύκολα να αποφευχθούν με έναν συνδυασμό προσεκτικού σχεδιασμού, εκτέλεσης σχεδίων και καλής παρακολούθησης. Διαφημιστικά μπλουζάκια πόλο και τα επώνυμα προϊόντα δεν διανέμονται ως τέτοια προτού τα ρίξει μια ματιά ο διαχειριστής. Στη συνέχεια, αυτός ή αυτή θα αποφασίσει εάν είναι κατάλληλοι για τις προαγωγές ή όχι. Ένας άλλος τρόπος για να αποφύγετε τα προβλήματα είναι να εξετάσετε το σχέδιο των διαφημιστικών ρούχων που χρησιμοποιούνται από άλλες εταιρείες. Κάτι τέτοιο θα δώσει σε κάποιον μια ιδέα για το πώς να σχεδιάσει τα ρούχα, αν και δεν σημαίνει πάντα ότι αυτά που κάνουν οι άλλες εταιρείες είναι πάντα σωστά.Source by Matthew Zande

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.