Είμαι πολύ χοντρός για να φοράω κορσέ;

Είμαι πολύ χοντρός για κορσέ; Ούτε καν!

Μου κάνουν αυτή την ερώτηση όλη την ώρα και η απάντηση είναι απλή ~ ΟΧΙ! Κανείς δεν είναι πολύ χοντρός ή πολύ αδύνατος, αν θέλετε να φορέσετε κορσέ, πρέπει οπωσδήποτε! Ποιος σε εμποδίζει; Η κοινωνία ή η αυτοπεποίθησή σας; Μην αφήσετε κανένα από τα δύο να σας σταματήσει, γιατί να το κάνει; Όσο για τις απόψεις των ανθρώπων, αυτό είναι δικό τους θέμα που πρέπει να ασχοληθεί, όχι δικό σας.

Έβαλα μια φωτογραφία σε ένα άρθρο κάποτε μιας γυναίκας που είχε μέγεθος περίπου 26 σε κορσέ και κάποιοι εξοργίστηκαν λέγοντας ότι ενθαρρύνω την παχυσαρκία κ.λπ. τότε θα έπρεπε. Αν είχα βάλει ένα ανορεξικό κορίτσι σε κορσέ, μάλλον θα είχα την ίδια απάντηση. Μερικές φορές δεν θα κερδίσω ποτέ, αλλά η άποψή μου θα παραμείνει πάντα η ίδια: Είμαστε όλες γυναίκες, πρέπει να ενδυναμώνουμε η μία την άλλη και να είμαστε δίπλα στον άλλο, από πότε το μέγεθος μπήκε εμπόδιο; Δυστυχώς υπάρχουν μερικοί πολύ ρηχοί σε αυτόν τον κόσμο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε όλοι ίσοι, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το πόσα χρήματα έχουμε στην τράπεζα ή το αν είμαστε στρέιτ, δισεξουαλικοί ή ομοφυλόφιλοι. Τι διαφορά πρέπει να κάνουν αυτά τα πράγματα στους άλλους ανθρώπους;

Κανείς δεν πρέπει να κρίνεται για το μέγεθός του (ή οτιδήποτε άλλο), είτε είστε νούμερο 0 είτε μέγεθος 26. Είμαι νούμερο 10, ήμουν νούμερο 14 κάποια στιγμή, αλλά δεν ένιωθα άνετα που είχα αυτό το μέγεθος, οπότε Το άλλαξα. Αλλά αυτό είμαι μόνο εγώ και ξέρω ότι δεν είναι όλοι σαν εμένα και αυτό είναι υπέροχο, γιατί να θέλουμε όλοι να είμαστε ίδιοι. ΑΝ ένιωθα άνετα με το μέγεθος, το σχήμα ή το δέρμα μου, μπορεί να είχα παραμείνει 14. Το θέμα είναι, αν νιώθεις άνετα με το δέρμα σου, τότε αγκάλιασε το σώμα σου και φόρεσε κορσέ αν το θέλεις. Οι κορσέδες είναι εκπληκτικές δημιουργίες που έρχονται σε όλα τα μεγέθη, σχέδια και υφάσματα και πρέπει να λατρεύονται από όλες τις γυναίκες, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τον κατάλληλο κορσέ για το ιδιαίτερο μέγεθος και το σχήμα σου και τι στυλ προτιμάς, είτε είναι κορσέ πάνω από μπούστο είτε κάτω. κορσέ μπούστο.

Εάν δεν έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά θα θέλατε να έχετε έναν κορσέ, τότε φτιάξτε τον κορσέ με ατσάλι και θα σας πρότεινα έναν κορσέ σε στυλ κάτω από το μπούστο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να το φορέσεις πάνω από πουκάμισα, μπλούζες και τα περισσότερα τοπ και να νιώθεις αυτοπεποίθηση και όχι πολύ εκτεθειμένη.

Μην αφήνετε τους άλλους να σας πουν πώς να ντύνεστε, να ντύνεστε για τον εαυτό σας και να είστε ο εαυτός σας κυρίες.Source by Sonya Maachou

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.