Ενδιαφέρουσα ιστορία για την Eileen Fisher Inc

Η σειρά ρούχων Eileen Fisher είναι μια ιστορία απλότητας, στυλ και κομψότητας όλα από μια ταπεινή αρχή. Η Eileen Fisher, που ιδρύθηκε από μια σχεδιάστρια γυναικείων ενδυμάτων με το ίδιο όνομα το 1984, έχει καθιερωθεί ως κορυφαία σχεδιάστρια και έμπορος γυναικείων ενδυμάτων. Ξεκινώντας από έναν προσωπικό λόγο, απλά είχε πρόβλημα να ντυθεί.

Δουλεύοντας ως σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και γραφίστας, συνέχισε να οραματίζεται όλα αυτά τα απλά σχήματα που εφαρμόζονται στα ρούχα και ήξερε ότι έπρεπε να έχουν όμορφα χρώματα, υπέροχα υφάσματα και καλές αναλογίες που συνεργάζονται. Εκεί της ήρθε η σκέψη να δημιουργήσει το είδος του απλού ντυσίματος που έψαχνε. Παρόλο που δεν μπορούσε να ράψει και είχε μόνο μερικές εκατοντάδες δολάρια στην τράπεζα, πίστευε σε αυτά τα απλά σχήματα και έκανε τέσσερα από αυτά και τα πήγε στο The Boutique Show στη Νέα Υόρκη.

Ενθαρρυμένη από παραγγελίες 3.000 $, επέκτεινε τη σειρά της σε οκτώ κομμάτια για την επόμενη παράσταση που έφερε εντυπωσιακές παραγγελίες 40.000 $. Ξαφνικά δεν ήταν απλώς ένα άτομο αλλά η Eileen Fisher, Inc., η οποία έχει πλέον εξελιχθεί σε μια επιχείρηση ρούχων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με μια αλυσίδα 44 καταστημάτων και αυξάνεται. Η πρίζα του είναι διαθέσιμη σε 14 πολιτείες αυτή τη στιγμή.

Τα ρούχα είναι καλοφτιαγμένα για γυναίκες. Χρησιμοποιούν απλά σχήματα, χρώματα και στυλ, επειδή σύμφωνα με τη μάρκα, η απλότητα στα ρούχα κάνει τη γυναίκα σημαντική. Η σχεδίαση είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή τη μάρκα, όπου ανακάλυψαν ότι τα καλά σχέδια είναι το αποτέλεσμα της προσοχής στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Οι γυναίκες που φορούν αυτά τα ρούχα βιώνουν τη μαγεία που συμβαίνει όταν φοράτε ένα ρούχο που έχει συνδυάσει την απλή, αγνή ουσία του. Απλώς ζωντανεύει στο σώμα σας και μπορεί να κάνει κάποιον να κινηθεί διαφορετικά με πιο χαλαρό και κομψό τρόπο, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και αισθάνεστε για τον εαυτό σας. Για να γίνετε μέρος μιας τέτοιας εμπειρίας, απλώς επισκεφτείτε ένα κατάστημα Eileen Fisher κοντά σας και αφεθείτε σε μια τέτοια απλότητα στην κομψότητα.

Εάν για κάποιο λόγο μπορείτε να φτάσετε σε ένα κατάστημα φυσικά, συνδεθείτε στο διαδίκτυο όπου θα βρείτε το διαδικτυακό κατάστημα που έχει ταξινομηθεί όμορφα σε ενότητες που σας επιτρέπουν να ψωνίζετε εύκολα στην πραγματική τους φύση της απλότητας. Είτε ψάχνετε για ολοκληρωμένα ρούχα που διαθέτουν την εμφάνιση του τρέχοντος μήνα είτε για μεμονωμένα αντικείμενα που θέλετε να προσθέσετε στην υπάρχουσα συλλογή σας, ανακαλύπτοντάς την σε κλέφτη της δημοσιότητας, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στον ιστότοπο που προσφέρει επίσης εξαιρετικές συμβουλές για γυναίκες στο ντύσιμο . Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον εντοπισμό καταστημάτων στον ιστότοπο για να βρείτε ένα κατάστημα που βρίσκεται πιο κοντά σας.Source by Chutipawn Mahapawnprajak

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.