Ενδύματα Energie και τα είκοσι χρόνια του στην επιχείρηση μόδας

Η μόδα για τους άνδρες δεν είναι τόσο γρήγορος όσο η γυναικεία μόδα, αλλά δεν σημαίνει ότι μια συγκεκριμένη τάση για τους άνδρες δεν αλλάζει ούτε πρέπει να την αγνοήσετε. Η μόδα είναι ένας κλάδος που αλλάζει γρήγορα, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα και έτσι, αν σκοπεύεις να γίνεις ένας από τους πρώτους που θα αρπάξουν την πιο hot τάση ρούχων για οποιαδήποτε εποχή, τότε θα πρέπει να ξέρεις πού να βρεις την πιο μοντέρνα σειρά ρούχων.

Μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες που αναδεικνύει τις πιο hot τάσεις όχι μόνο στη σειρά ρούχων αλλά και σε αξεσουάρ και σε σειρά παπουτσιών είναι η Energie. Βρίσκεται στη Ρώμη, αλλά έχει πλέον τις ρίζες του σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία της ενεργειακής ένδυσης

Τα ρούχα Energie είναι μια μάρκα σειράς ρούχων που ξεκίνησε το 1983 και ιδρύθηκε αρχικά από τον Wicky Hassan μέχρι που συνεργάστηκε με τον συνεργάτη Renato Rossi το 1989 και άρχισε να σχεδιάζει μοναδικά ρούχα που συνδυάζουν κομψό, μοντέρνο στυλ και συμβατική αριστοκρατία σε ένα concept. Η πρώτη τους συλλογή ήταν καθαρά ρούχα, αλλά σήμερα αν επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα Energie Clothing, μπορεί να παρατηρήσετε ότι πλέον φέρουν παπούτσια και αξεσουάρ.

Η Καινοτόμος Υπογραφή

Όταν μιλάτε για αυτό το στυλ ρούχων με την υπογραφή της ένδυσης, είναι η πολύ χαρακτηριστική εμφάνιση των ρούχων τους, που κάνει αυτούς που φέρουν τη φίρμα τους να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Η κύρια ιδέα τους είναι να συνδυάζουν διάφορα υλικά υψηλής ποιότητας για να κάνουν μοναδική εμφάνιση. Αυτά τα υλικά ανοίγουν τον δρόμο για νέες και καινοτόμες τάσεις της μόδας που αιχμαλωτίζουν την καρδιά πολλών.

Η τζιν συλλογή είναι τόσο μοναδική που θα ξέρετε ακριβώς ποια επωνυμία φέρει με μια ματιά. Τα τζιν τους είναι περιποιημένα και το καθένα υποβάλλεται σε σχολαστική διαδικασία επεξεργασίας που επιτρέπει στο ύφασμα να στέκεται μόνο του, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια τάση για τον κόσμο να ακολουθεί.

Τα υποδήματά τους είναι επίσης μια άλλη κατάκτηση για αυτή τη μάρκα. Η Energie Clothing προσπαθεί να γίνει η καλύτερη σε αυτήν την επιχείρηση και έτσι τα υποδήματά της σίγουρα θα ακολουθήσουν αυτήν την τάση. Τα υποδήματά τους δεν διαφέρουν. πράγματι, αξίζει την ετικέτα του. Υλικά υψηλών προδιαγραφών χρησιμοποιούνται για να συνδυάσουν στυλ και άνεση σε ένα ζευγάρι παπούτσι. Με την τεράστια εμπειρία τους σε αυτόν τον τομέα σίγουρα, αυτή η μάρκα θα έβρισκε σύντομα μια άλλη συλλογή για να την ξεγελάσεις.

Στόχος της Energie Clothing είναι να παρέχει καινοτόμα σειρά ρούχων, γι’ αυτό και είναι πολύ μπροστά από τις ανταγωνιστικές της μάρκες. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι σχεδιαστές εκεί έξω, ωστόσο μόνο λίγοι τα καταφέρνουν σε αυτήν την επιχείρηση, με περισσότερα από 20 χρόνια συνεχιζόμενης επιτυχίας, αυτό το ένδυμα έχει αποδείξει το όνομά του στη βιομηχανία και έχει γίνει μέρος της ανδρικής και γυναικείας μόδας.

Αποκτήστε τα δικά σας αυθεντικά ρούχα ενέργειας

Οι συλλογές Energie πωλούνται σε όλο τον κόσμο και έχουν περισσότερα από εκατό υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο και έτσι η πρόσβαση στα υπέροχα σχέδιά τους είναι εύκολη. Τα καλά νέα είναι ότι είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων διαφορετικών παρόχων.Source by Ima Johnson

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *