Εξοπλισμός επιτήρησης και η συμπεριφορά της βρεφονηπιοκόμου σας

Απλώς δεν είναι δυνατό να προσέχετε τα παιδιά σας είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το γεγονός είναι ότι οι γονείς χρειάζονται χρόνο μακριά από τα παιδιά τους για να διατηρηθούν σταθεροί. Δεν είναι επειδή δεν αγαπούν τα παιδιά τους, αλλά επειδή πρέπει να κάνουν πράγματα μόνοι τους για να διατηρήσουν την αίσθηση της ταυτότητας και να διατηρήσουν ανέπαφη την ερωτική τους ζωή.

Όταν συμβεί αυτό, πιθανότατα θα χρειαστεί να προσλάβετε μια μπέιμπι σίτερ. Για να διατηρήσετε την καλύτερη συμπεριφορά τους, μπορείτε να εγκαταστήσετε εξοπλισμό επιτήρησης.

Εμπιστεύεστε την Babysitter σας;

Ενώ η μπέιμπι σίτερ είναι απαραίτητη προκειμένου οι γονείς να διατηρήσουν τη ζωή τους, κάθε καλός γονέας θα θέλει να βεβαιωθεί ότι αφήνει το παιδί του σε κάποιον που να μπορεί να εμπιστευτεί. Η μπέιμπι σίτερ σας ακολουθεί τις οδηγίες σας ή προσκαλεί φίλους για πάρτι; Είναι ευγενικοί και στοργικοί με τα παιδιά σας ή είναι εκρηκτικά και θυμωμένα;

Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την αξία της μπέιμπι σίτερ ως ανθρώπου, αλλά με το αν είναι ή όχι η κατάλληλη γονική φιγούρα όσο είστε έξω. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα.

Χρήση εξοπλισμού επιτήρησης για την παρακολούθηση του παιδιού σας

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που ελπίζετε ότι έχουν ενώ λείπετε, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι μέσω της χρήσης εξοπλισμού επιτήρησης. Οι κρυφές κάμερες, που μερικές φορές ονομάζονται “κάμερες νταντάς”, μπορούν να εγκατασταθούν σε όλο το σπίτι.

Ενώ ορισμένοι γονείς λατρεύουν την εγκατάσταση κρυφών καμερών, αυτή στην πραγματικότητα δεν είναι η ιδανική λύση. Αν θέλετε να πιάσετε την μπέιμπι σίτερ σας στα πράσα, αυτός θα ήταν ο τρόπος να το κάνετε. Αλλά αν είστε όπως οι περισσότεροι γονείς, δεν προσπαθείτε να «πιάσετε» την μπέιμπι σίτερ σας να κάνει τίποτα. Προσπαθείτε να τα κρατήσετε ασφαλή.

Κρατήστε τις κάμερές σας ανοιχτά

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εκμεταλλευτείτε τις κάμερες ασφαλείας είναι να τις χρησιμοποιήσετε ως αποτρεπτικό. Είναι η ίδια λογική που ισχύει και για τις πινακίδες στα καταστήματα που προειδοποιούν τους πελάτες ότι παρακολουθούνται.

Δεν θέλετε να κρύψετε το γεγονός ότι η μπέιμπι σίτερ σας βρίσκεται στην κάμερα. Θέλετε να είστε μπροστά σε αυτό, έτσι ώστε η μπέιμπι σίτερ να παραμείνει στην καλύτερη συμπεριφορά τους. Γνωρίζοντας ότι ό,τι κάνουν καταγράφεται, θα είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν τις οδηγίες σας.Source by Michael Ruiz

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.