Εσώρουχα Plus Size του παρελθόντος – Κατανόηση της προέλευσης των εσωρούχων

Υπήρχε η πεποίθηση ότι τα εσώρουχα δημιουργούνται για γυναίκες που είναι μικροκαμωμένες και κανονικού μεγέθους. Πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν σημασία στο μάθημα της ιστορίας τους. Ο κόσμος δεν ξέρει πραγματικά, αλλά οφείλει τη δημιουργία εσωρούχων στις plus size γυναίκες της περιόδου της Αναγέννησης. Οι κορσέδες είναι ένα από τα πιο γνωστά είδη μόδας του σήμερα αλλά και ένα από τα πρώτα είδη εσωρούχων.

Αν κάνετε την έρευνά σας, οι γυναίκες στην Ευρώπη της Αναγέννησης ήταν ως επί το πλείστον ηδονικές και είχαν μαζί τους μια πλήρη εικόνα. Θεωρούνταν όμορφες. Αν και αυτό ήταν αλήθεια, οι κορσέδες δημιουργήθηκαν για να τους βοηθήσουν να δώσουν έμφαση στα πλεονεκτήματα τους, όπως το πίσω μέρος και το μπούστο τους. Με αυτούς τους κορσέδες που δημιουργήθηκαν από κόκαλα φάλαινας, διαμορφώθηκε το σχήμα τους. Απέκτησαν εύκολα πρόσβαση στην τέλεια σιλουέτα που ήταν το σχήμα της κλεψύδρας.

Εκτός από το να αποκτήσουν το τέλειο σχήμα, οι γυναίκες τότε φαντασιωνόταν ότι είχαν τονίσει ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα. Εκείνη η περίοδος ήταν επίσης η εποχή που ευνοήθηκαν οι καμπύλες και το ντεκολτέ ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μια γυναίκα. Αυτοί οι κορσέδες είχαν την ικανότητα να σηκώνουν το στήθος δίνοντας στις γυναίκες ένα ντεκολτέ όποτε περπατούσαν δημόσια.

Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες κατάφεραν να αποκτήσουν την αγαπημένη τους εμφάνιση, υπήρχε ένα μειονέκτημα σε αυτούς τους κορσέδες. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που οι γυναίκες, για να αποκτήσουν σχήμα κλεψύδρας, έσφιγγαν τους κορσέδες τους. Στη μέση της ημέρας, λιποθυμούσαν ή κατέρρεαν λόγω του περιορισμού που επιφέρουν στο σώμα τους.

Αργότερα, οι κορσέδες αναδιαμορφώθηκαν σε αντικείμενα μικρού βάρους, τα οποία επίσης υπογράμμισαν ορισμένα προτερήματα. Παρ ‘όλα αυτά, η πεποίθηση ότι οι γυναίκες με μέγεθος μεγάλου μεγέθους μπορούσαν να το φορέσουν έσβησε. Το νόημα αυτού είναι ότι ο μύθος για τα συν μεγέθη πρέπει να παραμεριστεί. Όπως έχει δείξει η ιστορία, οι γυναικείες φιγούρες θεωρούνταν πολύ ελκυστικές.Source by Erika Ayala

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.