Κομψά γυναικεία ρολόγια για επίσημες περιστάσεις

Όταν ντύνεστε για μια επίσημη εκδήλωση, είναι σημαντικό να έχετε τα κατάλληλα αξεσουάρ. Τα υπερβολικά αξεσουάρ ή τα υπερβολικά καθημερινά αξεσουάρ μπορεί να στείλουν λάθος μήνυμα ή να σας κάνουν να αισθάνεστε εκτός τόπου. Το να βεβαιωθείτε ότι τα αξεσουάρ σας ταιριάζουν με τον τόνο του ντυσίματός σας είναι μια σημαντική, αν και φαινομενικά ασήμαντη σκέψη. Στο παρελθόν οι γυναίκες συχνά απέφευγαν να φορούν ρολόγια σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο καθώς σήμερα υπάρχουν πολλές επιλογές για όμορφα και κατάλληλα επίσημα ρολόγια. Εάν επιλέξετε να φορέσετε ένα ρολόι για την επίσημη εκδήλωσή σας, υπάρχουν τρεις τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το ρολόι σας. κοσμήματα, statement και υποτονικά. Αφού αποφασίσετε με ποιο από τα τρία θέλετε να πάτε, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Τα ρολόγια κοσμημάτων είναι ακριβώς αυτό που ακούγονται. Κοσμήματα που έχουν όψεις ρολογιού πάνω τους. Τα κοσμήματα κυμαίνονται από βραχιόλια που δεν διακρίνονται από τα κανονικά βραχιόλια γοητείας εκτός από την πρόσθετη γοητεία με πρόσοψη ρολογιού έως ρολόγια σχεδόν κανονικής εμφάνισης που τυχαίνει να είναι σε πιο φανταχτερές ζώνες. Ορισμένες ζώνες ρολογιών μπορεί να είναι, για παράδειγμα, μια αλυσίδα από καρδιές ή κύκλους που συνδέονται με ένα κανονικό ρολόι. Αυτά τα ρολόγια, αν και ελαφρώς πιο κομψά από ένα κανονικό ρολόι, μπορούν εύκολα να ντυθούν αν θέλετε να τα φορέσετε αργότερα σε μια λιγότερο επίσημη εκδήλωση. Όταν αγοράζετε ένα ρολόι κοσμήματος, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ταιριάξετε το μέρος του βραχιολιού του ρολογιού με τα άλλα κοσμήματα που σκοπεύετε να φορέσετε – εάν φοράτε πολλά χρυσά σκουλαρίκια, μπορεί να θέλετε o αποφύγετε τα ασημένια ρολόγια.

Εάν αποφασίσετε να πάτε με ένα ρολόι κοσμήματος, πρέπει επίσης να αποφασίσετε αν θέλετε να το φορέσετε ως συμπληρωματικό κομμάτι στα άλλα κοσμήματά σας ή μόνοι σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς λειτουργεί, αν και σκοπεύετε να το ταιριάξετε με ένα επώνυμο κόσμημα, ας πούμε ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ρολόι θα συμπληρώσει τα άλλα κομμάτια σας και δεν θα συγκρουστεί μαζί τους.

Εάν αποφασίσετε να πάτε με ένα statement ρολόι, θα χρειαστεί να ταιριάξετε τα κοσμήματά σας με το ρολόι σας αντί για τον άλλο τρόπο. Για παράδειγμα, αν αγοράσετε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο ρολόι φορέματος με ενδιαφέρον μοτίβο στο ρολόι και ξεχωριστό χρώμα στην πρόσοψη του ρολογιού, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα άλλα κοσμήματά σας είναι διακριτικά και δεν τραβούν την προσοχή από τη δήλωση του ρολογιού σας. κατασκευή. Επιπλέον, είναι ήσυχο αποδεκτό να φοράτε λίγα άλλα κοσμήματα όταν επιλέγετε να κάνετε το ρολόι σας να κάνει τη δήλωση της μόδας σας.

Τα statement ρολόγια μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ντυθούν αργότερα, καθώς συχνά τραβούν την προσοχή και, όπως υποδηλώνει το όνομα, κάνουν μια δήλωση. Αν ψάχνετε για ένα ρολόι για μια επίσημη περίσταση που μπορείτε να φορέσετε και άλλες φορές, ίσως θέλετε να μείνετε μακριά από την αγορά ενός statement ρολόι. Ορισμένα statement ρολόγια θα μπορούν να συνδυαστούν, για παράδειγμα, με τζιν και μπλουζάκι ή με επαγγελματικά casual ρούχα, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη ποιες περιπτώσεις θα είναι κατάλληλο το ρολόι σας όταν αγοράζετε το νέο σας ρολόι.

Ο τελευταίος τύπος ρολογιού που μπορείτε να φορέσετε όταν παρακολουθείτε μια επίσημη εκδήλωση είναι ένα λεπτό ή συγκρατημένο ρολόι. Αυτά τα ρολόγια είναι τα πιο εύκολα στο ντύσιμο, καθώς συνήθως αποτελούνται από μια απλή ταινία και πρόσωπο. Όταν φοράτε ένα συγκρατημένο ρολόι, πρέπει να ταιριάζετε με τα άλλα αξεσουάρ σας όσον αφορά το χρώμα και το στυλ – ένα χρυσό ρολόι δεν ταιριάζει καλά με ένα ασημένιο κολιέ, όσο λεπτό κι αν είναι το ρολόι. Σε αντίθεση με τα ρολόγια κοσμημάτων, ωστόσο, τα διακριτικά ή συγκρατημένα φανταχτερά ρολόγια απαιτούν πολύ πιο συχνά συμπληρωματικά κοσμήματα. Τα διακριτικά ρολόγια είναι συχνά μικρότερα από τα κοσμήματα ή τα statement ρολόγια και μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα σε ορισμένα άτομα.

Τα υποτονικά ρολόγια προσφέρουν μια κλασική και κομψή εμφάνιση για πιο παραδοσιακές γυναίκες ή εκδηλώσεις. Λόγω της κλασικής εμφάνισής τους, συνδυάζονται εύκολα με τζιν και μπλουζάκι ή ακόμα και με business casual ντύσιμο και επομένως μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Όταν αγοράζετε ένα ρολόι για να το φορέσετε στην επόμενη επίσημη περίσταση, θυμηθείτε ότι σήμερα υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ. Ανεξάρτητα από το μήνυμα που θέλετε να στείλετε ή το ρούχο που σκοπεύετε να φορέσετε, υπάρχει μια επίσημη επιλογή ρολογιού για εσάς. Τα ρολόγια κοσμήματος μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα κομμάτια, ειδικά αν δεν σκοπεύετε να φορέσετε πολλά άλλα αξεσουάρ. Τα statement ρολόγια είναι ένας διασκεδαστικός και funky τρόπος να εκφραστείτε με επίσημο τρόπο. Λεπτά ή συγκρατημένα ρολόγια δίνουν μια πιο κλασική εμφάνιση και αίσθηση και μπορούν να φορεθούν με ένα ντυμένο ρούχο για καθημερινή χρήση. Πέρασαν οι μέρες που έπρεπε να βασίζεσαι σε άλλους για να κρατάς χρόνο σε επίσημες εκδηλώσεις. Όποια και αν είναι η προσωπικότητά σας και όποια δήλωση θέλετε να κάνετε στην επόμενη επίσημη εκδήλωσή σας, υπάρχει ένα ρολόι για εσάς!Source by Wyatt Hume

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *