Κρατώντας τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για ιδέες μόδας

Τα ψώνια είναι αγαπημένο παρελθόν ή καριέρα πολλών γυναικών. Η αναζήτηση των σωστών αξεσουάρ και ενδυμάτων μπορεί να πάει τέλεια, αλλά συχνά τίποτα δεν πηγαίνει σωστά. Μπορεί να έχουμε διάθεση να ψωνίσουμε και να έχουμε τα χρήματα για να το κάνουμε, αλλά δεν βρίσκουμε τίποτα που να ταιριάζει στα γούστα μας. Όλα είναι απλά σε εμφάνιση, στυλ ή/και εφαρμογή. Περνάμε κουραστικές στιγμές περπατώντας πάνω-κάτω στους διαδρόμους των ίδιων καταστημάτων. Στο τέλος της ημέρας, φεύγουμε για το σπίτι ελπίζοντας ότι με κάποιο τρόπο δεν παραβλέψαμε το ιδανικό ντύσιμο.

Όταν ξεκινάμε, γενικά πηγαίνουμε κατευθείαν για τα καταστήματα. Η εστίασή μας είναι στα ρούχα όπως θα έπρεπε, σωστά; Όχι. Αν και είναι αλήθεια ότι τα καταστήματα διαθέτουν τα πιο σύγχρονα στυλ και διαθέτουν τις πιο καυτές τάσεις στα χρώματα και τα σχέδια, μπορεί να μην είναι κατάλληλα για εσάς ή να μην ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο ή εμφάνιση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, αντί να σας εμπνεύσουν, τα καταστήματα θα σας απογοητεύσουν. Ίσως, λοιπόν, αυτή η προσέγγιση είναι λάθος για εσάς. Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους λιανοπωλητές και να σκεφτείτε αλλού. Ακόμα καλύτερα, σταματήστε τις αγορές και αρχίστε να παρακολουθείτε κόσμο.

Η παρακολούθηση ανθρώπων είναι τέχνη. Είναι και έμπνευση. Μπορείτε να παρατηρήσετε τι φοράνε οι άλλοι και τι κάνει μια στολή να πετύχει ή να αποτύχει. Μπορείτε να δείτε πώς οι γυναίκες καθιερώνουν ή δημιουργούν τη δική τους αίσθηση στυλ και ατομικότητας έξω από την επιρροή της βιομηχανίας της μόδας. Αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι στην πραγματική ζωή που εκτελούν καθημερινές λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο.

Σε μια συγκεκριμένη μέρα, εστιάστε στα αξεσουάρ. Βρείτε μια βολική τοποθεσία στο εμπορικό κέντρο. Κάτσε να δεις τις γυναίκες καθώς περνούν. Φροντίστε να παρατηρήσετε τα διάφορα στυλ, αποχρώσεις και σχήματα των αξεσουάρ που φορούν ή φέρουν. Παρατηρήστε τα υφάσματα, τις υφές τους και παρατηρήστε τι ξεχωρίζει. Οι πιθανότητες είναι ότι θα διακρίνετε ένα ιδιαίτερα φίνο κομμάτι, πιθανότατα ένα πολύ ιδιαίτερο μεταξωτό σάλι ή κασκόλ. Προστάζει μια δεύτερη ματιά καθώς κάνει αισθητή τη γυναίκα που το φοράει, αντιληπτή την κομψότητα και τη χάρη της.

Ο λόγος για τον οποίο ένα τέτοιο άρθρο μπορεί να εγγραφεί με τέτοιο τρόπο οφείλεται τόσο στην ποιότητά του όσο και στο συγκριτικό του στην αγορά. Τα σάλια και τα κασκόλ μαζικής παραγωγής των κανονικών καταστημάτων τείνουν να μην διακρίνονται. Τα ζωγραφισμένα στο χέρι και βαμμένα μεταξωτά κασκόλ και εσάρπες έχουν μοναδικά σχέδια. Μας ξεπηδούν λόγω της ποιότητας του υφάσματος, της ζωηρότητας των χρωμάτων και της ζωντάνιας των μοτίβων. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτά τα αξεσουάρ σε τακτικά καταστήματα λιανικής. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από εξειδικευμένους προμηθευτές.

Λάβετε υπόψη σας αυτά τα γεγονότα εάν βρίσκετε μια μέρα στο εμπορικό κέντρο απογοητευτική. Όταν κουραστείτε να βλέπετε σειρά με σειρά πανομοιότυπων ή κλώνων αντικειμένων, σταματήστε. Εξετάστε τις εναλλακτικές λύσεις. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να αναζητήσετε αυτό το ειδικό αντικείμενο. Μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να το εντοπίσετε, αλλά, τελικά, μπορείτε να περιπλανηθείτε στο εμπορικό κέντρο φορώντας το ακριβές μεταξωτό μαντήλι ή το σάλι εξαιρετικής ποιότητας που όλοι θέλουν να αγοράσουν.Source by Julie-Ann Amos

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *