Μανικετόκουμπα – Τι τους κάνει σέξι

Οι άνδρες κατά κανόνα έχουν λιγότερα αξεσουάρ από τις γυναίκες. Το ίδιο ισχύει τόσο για επίσημο όσο και για casual ντύσιμο. Έτσι, κατά μέσο όρο, ένας άντρας μπορεί να φορέσει ένα ρολόι χειρός, ένα δαχτυλίδι, ίσως ένα βραχιόλι ή ένα κολιέ (σπάνια) και μια πόρπη ζώνης. Αυτά ταιριάζουν καλά με ένα τυπικό κοστούμι. Φαίνονται προσεγμένα και δημιουργούν κάποιο είδος ισορροπίας. Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό ντύσιμο. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, φυσικά, όπως αν πρόκειται να πάτε στην παραλία, μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Το θέμα είναι ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αξεσουάρ που έχετε, δεν έχετε και πολλά να παίξετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε το καλύτερο με αυτά που έχετε, για να μην αναφέρω, να τα κάνετε να ξεχωρίζουν. Το ίδιο ισχύει και όταν φοράτε μανικετόκουμπα.

Και πώς αλλιώς θέλετε να σας απεικονίζουν τα μανικετόκουμπα από το να φαίνεστε τολμηροί και εξαιρετικά σέξι. Ναι, τα μανικετόκουμπα μπορούν κάλλιστα να το κάνουν αυτό.

Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε, υπάρχουν μανικετόκουμπα που είναι ιδιαίτερα σέξι; Τι είδους μανικετόκουμπα θεωρούνται σέξι;

Ο σχεδιασμός

Λοιπόν, μερικά μανικετόκουμπα έχουν σέξι σχέδια, κυριολεκτικά – ίσως ένα σέξι εικονίδιο ή σέξι σύμβολο όπως το ίδιο το διακοσμητικό πρόσωπο. Ορισμένα σχέδια μανικετόκουμπα ακολουθούν ένα σέξι θέμα. Αυτά είναι συνήθως καινοτόμα μανικετόκουμπα. Αλλά μην τα φοράτε για επίσημες εκδηλώσεις.

Υπάρχουν επίσης ειδικά σχεδιαστικά μανικετόκουμπα, που συνήθως θεωρούνται μοντέρνα μανικετόκουμπα. Εκεί τα σχέδια είναι νέα, κομψά και ασυνήθιστα.

Το σχήμα

Τα μανικετόκουμπα διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Τα μανικετόκουμπα σε σχήμα μακρόστενο και παραλληλόγραμμο θεωρούνται πιο σέξι από τα υπόλοιπα. Αν και είναι τυπικά σχήματα για μανικετόκουμπα, τα επιμήκη έχουν σίγουρα περισσότερη περιστροφή από τα κοινά κυκλικά και τετράγωνα.

Το χρώμα

Τα ζεστά χρώματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Προτείνουν έμφαση και ξεχωρίζουν εύκολα. Τι κάνει τελικά τα μανικετόκουμπα σέξι;

Οι άντρες δεν φορούν απλώς μανικετόκουμπα για να κρατούν τις μανσέτες τους στη θέση τους. Τα μανικετόκουμπα προορίζονται να κάνουν περισσότερα από αυτά που μπορούν να κάνουν τα συνηθισμένα κουμπιά. Για τους άνδρες, το να φοράνε μανικετόκουμπα σημαίνει κάτι άλλο – μια δήλωση. Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα μπορεί εύκολα να αντικατοπτρίζει το στυλ, το γούστο και τις προτιμήσεις ενός άνδρα. Τα μανικετόκουμπα έχουν επίσης αυτόν τον παράξενο τρόπο να υποδηλώνουν χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Σε ορισμένες γυναίκες, η ιδέα των ανδρών να επιλέγουν το σωστό ζευγάρι μανικετόκουμπα για τον εαυτό τους σίγουρα προσθέτει στη σεξουαλικότητα τους. Το να προσπαθεί ένας άντρας να φοράει μανικετόκουμπα, αυτό είναι πράγματι σέξι. Προσθέτουν λάμψη και γεύση και διασκέδαση σε ένα τυπικό κοινό κοστούμι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το μανικετόκουμπα θα λαμπυρίζει όλη τη νύχτα. Επειδή τα μανικετόκουμπα, αν και μικρά, είναι πολύ αισθητά, γι’ αυτό και η εντύπωση μιας γυναίκας στο μανικετόκουμπα ενός άντρα είναι σίγουρη και αναπόφευκτη.

Συνολικά, είναι δυνατό να φτιάξετε αξεσουάρ όπως μανικετόκουμπα για να προσθέσετε τη σεξουαλικότητα ενός άνδρα. Απλά πρέπει κανείς να επιλέξει το σωστό σχέδιο, χρώμα και σχήμα και το πιο σημαντικό από όλα, να το ταιριάξει με ένα κοστούμι που θα φέρει το total sexy look σε έναν άντρα.Source by Gary Allard

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *