Ντυθείτε για να σκοτώσετε – Γίνετε πιο ορατοί από ποτέ!

Αυτό που είναι απίστευτο με τα ρούχα και την εμφάνιση είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μήνυμα πριν καν βγείτε από το σπίτι σας. Το ίδιο ισχύει και για τα ραντεβού σας, μπορείτε να τα ετοιμάσετε από πριν! τι ασχολείσαι; Ποια είναι τα καλύτερα προτερήματά σας; Πόσο όμορφη μπορείς να είσαι για τον άντρα σου;

Τα ρούχα ως όχημα για να δείξετε τη στάση σας

Υπάρχουν δύο τρόποι να ντυθείς για να προσελκύσεις τους άντρες. Μπορείτε είτε να αναζητήσετε πολύ έντονη και βραχυπρόθεσμη προσοχή, είτε μπορείτε να αναζητήσετε κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον που προκαλεί μακροπρόθεσμη έλξη. Η χρήση της πρόκλησης δεν είναι μακροπρόθεσμο φίλτρο όταν πρόκειται για άνδρες. Αν θέλετε να σας δουν ως γυναίκα που θα είναι περήφανη που θα έχει δίπλα του, θα πρέπει να ρίξετε οποιαδήποτε απαράδεκτη ή ακατάλληλη φούστα για παράδειγμα, ανεξάρτητα από το πόσο γενικά οι άντρες πιστεύουν ότι είναι σέξι.

Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και σημειώστε τα πράγματα που σας αρέσουν στο σώμα σας. Την επόμενη φορά που θα ντυθείτε για το ραντεβού σας, φροντίστε να τονίσετε αυτά τα χαρακτηριστικά προσεκτικά στο μάζεμα των ρούχων.

Αφήστε κάποια πράγματα στη φαντασία του

Κάντε μια μικρή αυτοανάλυση και παρατηρήστε ότι έχετε κάποια πλεονεκτήματα που ξεχωρίζουν περισσότερο από άλλα. Θα πρέπει να τα βάλεις ακόμη περισσότερο στην πρώτη γραμμή της προσοχής, χωρίς όμως να βλάψεις τη συνολική τάξη και την εικόνα σου. Καλό είναι να κρατάτε κρυφά κάποια σημεία για να αφήνετε πάντα τα μάτια του να θέλουν περισσότερο. Αν είσαι τόσο σέξι που το μυαλό του δεν μπορεί καν να το διαχειριστεί, θα σκεφτεί ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εσένα ούτως ή άλλως.

Τέλος, δεν υπάρχει μέρος για να κρυφτείς όταν πρόκειται για ρούχα. Αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για εσάς είτε σας αρέσει είτε όχι. Τα προκλητικά ρούχα δείχνουν ότι έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά μπορεί επίσης να έχει να κάνει και με το να ζητάτε απεγνωσμένα προσοχή. Πάρα πολύ από κάτι που τον ανάβει θα τον απενεργοποιήσει για ευνόητους λόγους! Να είσαι όμορφη και κατάλληλη ανά πάσα στιγμή και θα είσαι καλά.Source by Tina L. Jones

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *