Πού πρέπει να αγοράζετε τα γυναικεία ρούχα γιόγκα;

Η φίλη μου η Μαρί και εγώ ετοιμαζόμασταν να κάνουμε το πρώτο μας μάθημα γιόγκα στο γυμναστήριο, και παρόλο που ήμασταν ενθουσιασμένοι με αυτό, ήμασταν και λίγο νευρικοί. Αλλά επειδή είμαστε λίγο ματαιόδοξοι, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι φορούσαμε τα κατάλληλα ρούχα γιόγκα για τις γυναίκες πριν τολμήσουμε για πρώτη φορά. Τα μόνα ρούχα προπόνησης που είχαμε ήταν για τρέξιμο ή ποδήλατο, και σε κανένα από αυτά δεν άρεσε αυτό που φορούσαν οι άνθρωποι στο μάθημα της γιόγκα. Πού είναι λοιπόν το καλύτερο μέρος για να πάτε για ρούχα γιόγκα για γυναίκες και πώς μπορείτε να έχετε τις καλύτερες προσφορές;

– Πρώτα πήγαμε σε ένα τοπικό στούντιο γιόγκα για να δούμε τι ρούχα είχε στο κατάστημα, αλλά οι τιμές ήταν υψηλές και τα μεγέθη περιορισμένα. Αν και είχαν μερικούς υπέροχους σχεδιαστές και στυλ στο κατάστημα, δεν υπήρχε τίποτα για εμάς. Στην πραγματικότητα, πραγματικά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσο υψηλές ήταν οι τιμές τους.

– Μόλις η Μαρί και εγώ αρχίσαμε να ψάχνουμε ρούχα για γιόγκα, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχουν ουσιαστικά δύο τύποι – τα φαρδιά, άνετα, ρούχα τύπου φυσικών ινών και τα στενά ρούχα σε στυλ Lycra. Ξέραμε ότι θέλαμε κάτι που να είναι άνετο και καθόλου αποκαλυπτικό, οπότε σίγουρα περιόριζε την αναζήτησή μας.

– Ένας από τους φίλους μας από το γυμναστήριο πρότεινε να αναζητήσουμε στο διαδίκτυο τα καλύτερα ρούχα γιόγκα για γυναίκες. Δεν ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι με την αγορά ρούχων στο Διαδίκτυο, αφού δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε, αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει τόση σημασία με τα ρούχα γιόγκα. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα ρούχα είναι «ένα νούμερο για όλους».

– Μπορείτε να αγοράσετε τα ρούχα γιόγκα σας online από ένα κανονικό κατάστημα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακές δημοπρασίες, οι οποίες μπορεί να περιορίσουν την επιλογή σας, αλλά θα σας προσφέρουν εξαιρετικές τιμές. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα που αγοράζετε έχουν ακόμα κολλημένες τις ετικέτες τους.

Η Μαρί και εγώ περάσαμε πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα κατάλληλα ρούχα για την πρώτη μας τάξη και τελικά αποφασίσαμε μερικά πολύ ωραία και οικονομικά ρούχα. Αφού είχαμε κάνει μαθήματα γιόγκα για μερικές εβδομάδες, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μια επένδυση σε μερικά ακόμη ρούχα γιόγκα. Τώρα έχουμε πολλά ρούχα το καθένα και μας αρέσει να τα φοράμε στην τάξη. Η γιόγκα έχει κάνει πραγματικά πολλά για να αλλάξει το σώμα και τη ζωή μας, και το κάνουμε σε τακτική βάση τώρα.Source by Carla Y. Faulkner

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.