Πώληση και μάρκετινγκ χονδρικής ένδυσης – Συμβουλές για να ξεκινήσετε το χονδρικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων

Οι πελάτες αναζητούν φθηνά ρούχα και θα ψάξουν οπουδήποτε για να τα βρουν. Μπορεί να φαίνεται ότι τα τοπικά πολυκαταστήματα, που προσφέρουν μια εκπληκτική έκπτωση 30-50% θα ήταν το τέλειο μέρος για να βρείτε εξαιρετικές προσφορές. Ωστόσο, αυτή η έκπτωση είναι σε μια ήδη αυξημένη τιμή λιανικής. Μπορείτε να προσφέρετε χαμηλότερες τιμές και να προσελκύσετε αυτούς τους πελάτες στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, καθώς μπορείτε να βρείτε μια πηγή χονδρικής που μπορεί να σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τα εμπορεύματά σας.

Υπάρχουν πολλά βήματα που θέλετε να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι προσφέρετε τις καλύτερες δυνατές προσφορές. Πρώτα, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των αγοραστών. Δείτε τον ανταγωνισμό και δείτε τι προσφέρουν και σε τι τιμή. Κάντε μια αναζήτηση για τοποθεσίες χονδρικής για τον τύπο ρούχων που προσφέρετε. Δείτε τα στυλ και τις τιμές. Επίσης, φροντίστε να δείτε εάν ο αγοραστής χρειάζεται να αγοράσει μεγάλη ποσότητα για να λάβει τις εκπτώσεις. Για τους περισσότερους χονδρεμπόρους, η πραγματική εξοικονόμηση πόρων προέρχεται από τη δυνατότητα μαζικής πώλησης.

Πώς αυτό μεταφράζεται σε πωλήσεις για εσάς; Ανάλογα με τον προμηθευτή χονδρικής με τον οποίο συνεργάζεστε και την τιμή που πληρώνετε για τα ρούχα σας, ενδέχεται να μπορείτε να προσφέρετε τα ρούχα σας με μικρότερη προσαύξηση. Αν και αυτό θα επηρεάσει το περιθώριο κέρδους σας, μπορεί να επωφεληθείτε περισσότερο από την οικονομία κλίμακας. Με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να πουλήσετε περισσότερο προϊόν από τον ανταγωνισμό σας και να βγάλετε ένα αξιοσέβαστο κέρδος.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι ό,τι κι αν γίνει, δεν θα μπορείτε να προσφέρετε τις χαμηλότερες από τις χαμηλές τιμές. Σε κάθε δεδομένη στιγμή, θα υπάρχει κάποιος παράγοντας που θα επιτρέψει σε κάποιον να προσφέρει τα ίδια ρούχα σε χαμηλότερη τιμή. Ο πιθανός πελάτης σας μπορεί να αποφασίσει ότι αξίζει τον κόπο να αγοράσει χύμα στη χαμηλότερη τιμή ή μπορεί να υπάρχει χαμηλότερη τιμή σε έναν ιστότοπο δημοπρασίας. Ωστόσο, μπορείτε να αυξήσετε την πιθανότητα πώλησης των ρούχων σας διευκολύνοντας τους χρήστες να βρουν τον ιστότοπό σας.

Αφού καθορίσετε τις τιμές σας και δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, πρέπει να διαφημιστείτε και να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, ώστε οι πελάτες να μπορούν να βρουν το κατάστημά σας. Οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να είναι περιγραφικές, όπως “γυναικεία τζιν χονδρικής” ή “εκπτωτικά παιδικά ρούχα”.

Ο συνδυασμός της πώλησης των ενδυμάτων σας σε μεγάλες εκπτώσεις και της αποτελεσματικής προώθησης τους στο διαδίκτυο μπορεί να σας προσφέρει το πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, οδηγώντας σε περισσότερες πωλήσεις και μεγαλύτερα κέρδη.Source by Maggie J. Martins

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *