Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας για να ντύνεστε για επιτυχία (Μέρος 3)

Οι εποχές που οι γυναίκες είναι απλώς «μαμάδες μείνε σπίτι» έχουν παρέλθει. Στη σύγχρονη εποχή πολλές γυναίκες καταλαμβάνουν πολλά «γραφεία» ταυτόχρονα. Περνούν τζόγκινγκ από το γραφείο της συζύγου στο να είναι μητέρες και να είναι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών. Πολλές γυναίκες στον κόσμο των συνεργατών δεν το βρίσκουν εύκολο να ανέβουν τη σκάλα της συνεργασίας, όχι επειδή είναι με οποιονδήποτε τρόπο λιγότερο έξυπνες ή λιγότερο ικανές από τους άντρες ομολόγους τους, αλλά απλώς λόγω του ατυχούς στερεότυπου ότι είναι γυναίκες. Ορισμένοι επικριτές των γυναικών σε θέσεις εξουσίας είχαν κάποτε χαμηλώσει ώστε να χρησιμοποιήσουν τα ρούχα που φορούσαν αυτές οι γυναίκες σε υψηλή θέση εξουσίας για να τις υποτιμήσουν και να τις απαξιώσουν ως ακατάλληλες για το αξίωμα για το οποίο είναι καλά προσόντα και σωστά κατάλληλες. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ρούχα σας για να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας ως γυναίκα καθώς παίζετε το παιχνίδι εξουσίας στον χώρο εργασίας σας. Κάνοντας αυτό θα επιστήσω την προσοχή σας σε όσα είχαν πει ορισμένοι κριτικοί σχετικά με την ενδυμασία ορισμένων επιφανών γυναικών σε ισχυρές θέσεις ως έναν τρόπο να τις υποτιμήσουν και να τις χαρακτηρίσουν ως ακατάλληλες για τέτοια αξιώματα. Δεν υποστηρίζω με κανέναν τρόπο τέτοιες κριτικές, φέρνοντάς τις υπόψη σας, αλλά είναι για να σας βοηθήσω να προετοιμαστείτε για παρόμοιες κριτικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επικρίσεις θετικά για να αναπτύξετε την προσωπική σας υπογραφή μόδας στον χώρο εργασίας που είναι μοναδική για εσάς ως έναν τρόπο να επιβεβαιωθείτε θετικά όπως έκαναν άλλες γυναίκες σε θέσεις εξουσίας.

Φορέστε φόρεμα όπως Moshita Suits, Carrere Suits For Women για να αποκαλύψετε την προσωπικότητά σας

Όταν η Άνγκελα Μέρκελ της Γερμανίας μπήκε για πρώτη φορά στην πολιτική, μεταξύ άλλων, οι Γερμανοί σχολιαστές την επέκριναν για αυτό που την αποκαλούσαν «κακόστομα». Η Μέρκελ δεν απάντησε σε αυτή την κριτική, δεν άλλαξε το στυλ του κοστούμι της με την υπογραφή της. Φορούσε τα κοστούμια με την υπογραφή της ως τρόπο επικοινωνίας και διεκδίκησης των προσωπικών της αξιών και πεποιθήσεων. Η επιμονή της στο στυλ των κοστουμιών της με την υπογραφή της απέδειξε τη συνέπεια και τη σύνεσή της, και αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό της πλεονέκτημα, καθώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται μέσω της υπογραφής της ταιριάζει με μια ειλικρινή αντανάκλαση της προσωπικότητάς της: – μια γυναίκα “χωρίς ανοησία” που τη γνωρίζουν να είναι και τη σέβονταν επειδή ήταν πιστή στον εαυτό της, κάτι που αποκάλυψε επιμένοντας να φοράει τα λεγόμενα «κακόπουλα» παρά τις επικρίσεις που δέχτηκε από κάθε πλευρά.

Τι πρέπει να μάθετε: Αναπτύξτε το προσωπικό σας στυλ ένδυσης που αντικατοπτρίζει τον ειλικρινή σας εαυτό. Μην φοράτε κανένα στυλ ρούχων γιατί είναι το “trending style” ή “trending fashion”, μάλλον να είστε συνεπείς στο στυλ σας. Εάν διεκδικείτε ή «βλέπετε» οποιαδήποτε θέση σημαντικής ή εξέχουσας θέσης στον χώρο εργασίας σας, χρησιμοποιήστε τα ρούχα σας για να διεκδικήσετε τον εαυτό σας και αφήστε τα ρούχα σας να πουν στους ανθρώπους τι πρεσβεύετε. Δεν χρειάζεται να φοράτε “άστοχα κοστούμια”, υπάρχουν πολλά κομψά και μοντέρνα καλοσχεδιασμένα “power κοστούμια” σε πολλά καταστήματα ρούχων τόσο σε ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχων όσο και σε καταστήματα ρούχων από τούβλα και κονιάματα. Επιλέξτε φόρμες από διάφορες μάρκες και σχέδια που ταιριάζουν στη δομή του σώματός σας. Επιλέξτε χρώματα φόρμας που συνδυάζονται καλά με τον τόνο του δέρματός σας. Είναι πολλά κομψά κοστούμια moshita και κοστούμια καριέρας για γυναίκες που είναι διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα ρούχων. Χρησιμοποιήστε αυτά τα γυναικεία κοστούμια για να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας ως γυναίκα με αξία και αξιοπρέπεια καθώς παίζετε το παιχνίδι εξουσίας στον χώρο εργασίας σας.

Φορέστε κοστούμια παντελονιού (εάν είναι απαραίτητο) για να επιβεβαιώσετε την ισότητά σας με τους άντρες συναδέλφους σας

Όποιος γνωρίζει τη Χίλαρι Κλίντον ξέρει ότι σπάνια μπορείς να τη δεις με οποιοδήποτε ρούχο εκτός από το παντελόνι της που ταιριάζει. Κατά τις προεδρικές εκλογές του 2008 στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια από τις επικρίσεις που δέχθηκε η Χίλαρι Κλίντον από τα μέσα ενημέρωσης ήταν ότι ήταν υπερβολικά υπερβολική με τα κοστούμια παντελονιού της. Τα μέσα ενημέρωσης τη ρώτησαν κάποτε γιατί προτιμούσε τα κοστούμια παντελονιών από τις φούστες, όταν ο αριθμός των υφασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των κοστουμιών της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει πολλά περισσότερα κοστούμια για φούστες. Η Χίλαρι δεν άκουσε αυτή την κριτική γιατί ποτέ δεν «έδιδε» την κριτική, προχωρά φορώντας τα ωραία και ταιριαστά παντελόνια της. Το παντελόνι ήταν ο τρόπος της Χίλαρι να διεκδικήσει τον εαυτό της στην ανδροκρατούμενη πολιτική σφαίρα της. Χρησιμοποιεί το παντελόνι της για να αποκαλύψει την προσωπικότητά της. Φοράει τα παντελόνια της για να δείξει ότι είναι ικανή όχι μόνο να σταθεί στους επιθετικούς και κυριαρχικούς άντρες ομολόγους της, αλλά ότι μπορεί επίσης να ανταποκριθεί στην επιθετικότητά τους. Κατέστησε πολύ ξεκάθαρα αυτά τα γεγονότα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο Κογκρέσο για τον σάλο της Βεγγάζης που στοίχισε τη ζωή ενός πρέσβη των ΗΠΑ και τεσσάρων άλλων Αμερικανών. Αυτή η μαρτυρία του Κογκρέσου ήταν ένα αξέχαστο ταίριασμα της γυναικείας επιθετικής διεκδίκησης με την κυριαρχία της ανδρικής επιθετικότητας.

Τι να μάθουμε:- Και πάλι αφήστε τα ρούχα σας να είναι μια αληθινή και ειλικρινής αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας. Φορέστε κοστούμια παντελονιού αν θέλετε για να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας ότι η γυναικεία επιθετική σας επιθετικότητα μπορεί να ταιριάζει με την ανδρική επιθετική κυριαρχία τους. Μπορεί να μην φοράτε απαραίτητα κοστούμια παντελονιών για να ενημερώσετε τους άντρες συναδέλφους σας ότι είστε ικανοί όχι μόνο να αντέξετε την επιθετική τους ανδρική κυριαρχία, αλλά και ότι είστε ικανοί να ταιριάξετε και την εξουσιαστική τους επιθετικότητα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε θηλυκά φορέματα, μπλούζες, τοπ και αξεσουάρ για να στροβιλίσετε τη δύναμη και την εξουσία σας όταν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να ακολουθήσετε το μονοπάτι της πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ – της Σιδηράς Κυρίας (της ευλογημένης μνήμης) που ήταν διάσημη επειδή φορούσε μπλούζες με φιόγκους και γυναικείες μπλούζες με τα μεγάλα κοστούμια της φούστας με μεγάλους ώμους, σαν έναν τρόπο να ταιριάζει με τους άντρες ομολόγους της στη βρετανική πολιτική. Ήταν επίσης γνωστή για τη χρήση της τσάντας Ferragoma της ως όπλο όταν έκανε απαιτήσεις από τη βρετανική Βουλή των Κοινοτήτων.

Μην παρασύρεστε από αρνητικές κριτικές για τα ρούχα σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με την Κοντολίζα Ράις, υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους, λέγεται ότι ήταν η «επιτομή του κομμωτή εξουσίας», η υπογραφή της στα ρούχα της ήταν μαύρα ρούχα και «πιο μοντέρνα κοψίματα» που συνήθιζαν οι επικριτές της. περιγράψτε την ως απόμακρη και παγωμένη. Το ίδιο άτομο που λέγεται ότι ήταν απόμακρο και παγωμένο με μαύρα ρούχα λέγεται επίσης ότι ήταν «ανατρεπτικό σεξ σύμβολο» όταν εμφανίστηκε σε μια βάση του αμερικανικού στρατού το 2005 φορώντας ένα κομψό μαύρο στρατιωτικό παλτό και μπότες μέχρι το γόνατο.

Μαθήματα προς Μάθηση:- Μην χρησιμοποιείτε τα χρώματα ή τα στυλ των ρούχων σας για να παίξετε στα χέρια των επικριτών σας. Να γνωρίζετε τι λένε για εσάς τα χρώματα και το στυλ των ρούχων σας. Μην φοράτε πάντα μαύρα ρούχα ή ρούχα με βαθύ κόκκινο χρώμα, διαφορετικά μπορεί να αποκαλυφθείτε ως ένα υπερβολικά πεινασμένο και κυρίαρχο άτομο. Την ίδια στιγμή μην αποκαλύπτετε τον εαυτό σας ως θορυβώδη και ματαιόδοξο άτομο φορώντας ρούχα κυρίως έντονο κίτρινο χρώμα. Ανακατέψτε τα χρώματα των ρούχων σας σοφά χωρίς να κρύψετε την πραγματική σας προσωπικότητα και τα πραγματικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας.

Αν και δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε την ηλικία σας με ρούχα που θα μπορούσαν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη από ό,τι είστε, προσέξτε να μην υπονομεύσετε τον εαυτό σας ως μια ώριμη και υπεύθυνη γυναίκα ικανή να καταλάβει μια θέση εξουσίας και ευθύνης. Μην φοράτε ρούχα που θα σας κάνουν να μοιάζετε με μια ανώριμη και άπειρη έφηβη που εξακολουθεί να αναζητά την ταυτότητά της και να αναζητά αναγνώριση και προσοχή. Αφήστε όλα τα ρούχα σας να ταιριάζουν στη θέση εξουσίας που φιλοδοξείτε, με αυτόν τον τρόπο δεν θα δίνετε στους επικριτές σας λόγους να σας υποτιμούν με βάση τα ρούχα που φοράτε.

Ως γυναίκα, έχετε στη διάθεσή σας ποικιλία ρούχων. φούστες κοστούμια, κοστούμια παντελονιών, κοστούμια, μπλούζες και μπλούζες, διάφορα σχέδια από γυναικείες τσάντες και παπούτσια από τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας υπογραφή μόδας για ρούχα εργασίας. Χρησιμοποιήστε τα στυλ και τα χρώματα των ρούχων σας με σύνεση για να αποκαλύψετε τις πεποιθήσεις, τις αξίες, τη δύναμη του χαρακτήρα και την ωριμότητά σας ως γυναίκα ικανή να καταλάβει μια θέση εξουσίας καθώς παίζετε το παιχνίδι εξουσίας στον χώρο εργασίας σας.

Για να μάθετε περισσότερα για τη γυναικεία μόδα στην πολιτική επισκεφθείτε πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμοSource by Irene A Essien-Akpan

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *