Πώς να ντυθείς για το πρώτο σου ραντεβού

Ένα πρώτο ραντεβού, το πρώτο άγγιγμα, το πρώτο φιλί θα είναι πάντα ένα μυστήριο μέχρι να το βιώσετε και να το δοκιμάσετε. Η περιέργεια, η συγκίνηση, η προσμονή και η προθυμία για εντυπωσιασμό θα κάνουν την καρδιά του ατόμου να λειτουργήσει με την πάροδο του χρόνου. Ο καθοριστικός παράγοντας για τις επόμενες ημερομηνίες θα βασίζεται στο πώς συμπεριφέρεται κάποιος.

Τώρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντυπωσιάσεις ένα κορίτσι στο πρώτο ραντεβού. Το να ντυθείτε σωστά είναι ένα από αυτά. Δεν χρειάζεται να ντύνεται κανείς με επώνυμα ρούχα για να δείχνει το καλύτερο. Ωστόσο, να θυμάστε ότι το πρώτο σας ραντεβού είναι σημαντικό και προφανώς θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση, επομένως πρέπει να δείχνετε καλύτερα. Θα μπορούσε να είναι μια εμπειρία ζωής ή μια πλήρης καταστροφή. Κάποιος πρέπει να ντύνεται casual και άνετα και να επικεντρώνεται στις καλές πτυχές που θα βελτιώσουν αυτόματα την εμφάνισή του και θα δημιουργήσουν μια αιώνια εντύπωση.

Το να ντύνονται καλά δεν είναι μόνο για κορίτσια. Είναι εξίσου σημαντικό για έναν άντρα. Ένας καλά περιποιημένος νεαρός άνδρας θα κάνει πρακτικά πάντα έντονη εντύπωση σε ένα κορίτσι. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να περιποιηθείτε τον εαυτό σας πριν βγείτε για ένα πρώτο ραντεβού: Μην φοράτε ποτέ κοστούμι, το να φοράτε άνετα ρούχα διευκολύνει το κορίτσι. Ένα καλά πιεσμένο παντελόνι με ένα casual καθαρό smart πουκάμισο θα έχει θετικό αποτέλεσμα και θα δημιουργήσει την εντύπωση ότι το άτομο είναι πολύ άνετα με τον εαυτό του. Ποτέ μην φοράτε ρούχα που κλίνουν σε στιλ πανκ με αξεσουάρ.

Θα μπορούσε να είναι πολύ προσβλητικό να εμφανιστείς έτσι για ένα πρώτο ραντεβού. Κρατήστε τα αξεσουάρ στο ελάχιστο, όπως μια ζώνη και ένα ρολόι. Μην το παρακάνετε με την κολόνια γιατί μπορεί ο σύντροφος να καταλήξει με πονοκέφαλο! Ένα αποσμητικό είναι απαραίτητο καθώς οι άντρες ή ένα κορίτσι ιδρώνουν περισσότερο στο πρώτο ραντεβού. Τα παπούτσια φόρεμα ή τα κανονικά παπούτσια θα φαίνονται όμορφα και θα τεντώνουν το casual αποτέλεσμα. Εάν ένα άτομο κάνει ένα τατουάζ, η συμβουλή θα ήταν να μην το αποκαλύψετε γιατί θα μπορούσε να αναστατώσει τη σύντροφό σας αντί να την εντυπωσιάσετε. Το να δείξετε τον δικέφαλο στο πρώτο ραντεβού δεν συνιστάται, είναι λίγο τυρί. Έτσι, το να είναι καλά ντυμένο με σωστά ρούχα θα εντυπωσιάσει σίγουρα ένα κορίτσι.Source by Simon Nicholson

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.