Πώς να πειράξετε έναν άντρα και να τον προσελκύσετε; Κόλπα που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει για τα πειράγματα των ανδρών

Ζάχαρη και μπαχαρικά και όλα τα ωραία…αν θέλεις να αποκτήσεις πραγματικά άντρα τότε πρέπει να είσαι λίγο και από τα δύο. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες τόσο γλυκές όσο η ζάχαρη, αλλά θέλουν επίσης μια γυναίκα που να μπορεί να εξομαλύνει τις αισθήσεις τους. Επομένως, το να ξέρεις πώς να πειράζεις έναν άντρα είναι πολύ σημαντικό σε όλη τη διαδικασία ραντεβού και αποπλάνησης. Εδώ είναι μερικοί τρόποι που πρέπει να μάθετε αν θέλετε να μάθετε πώς να πειράζετε έναν άντρα.

Ξεκινήστε με τον τρόπο που ντύνεστε

Γίνετε μια οπτική απόλαυση. Το πρώτο μυρμήγκιασμα της έλξης πρέπει να αρχίσει από τη στιγμή που θα κοιτάξει τα μάτια του πάνω σας. Οπότε αποκτήστε όμορφο σώμα και πιάστε δουλειά. Μωρό απαλό δέρμα, υπέροχες κλειδαριές και ένα φόρεμα για να σκοτώσετε είναι τα πυρομαχικά που θα χρειαστείτε.

Να είσαι σέξι και όχι πρόστυχος

Τώρα πρέπει να φροντίσεις να φαίνεσαι σέξι, αριστοκρατική και κομψή και όχι χυδαία, φτηνή και άχρηστη. Το να διασκεδάζετε πολύ φορώντας ρούχα που είναι πολύ στενά, πολύ κοντά και πολύ βυθισμένα, δίνουν όλα τα λάθος μηνύματα σε έναν άντρα. Θέλεις να είσαι πειραγμένος όχι τάρτα.

Μύρισε υπέροχα

Βεβαιωθείτε ότι μυρίζετε υπέροχα. Η όσφρηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάφλεξη του αισθήματος της επιθυμίας σε άνδρες και γυναίκες. Εκμεταλλευτείτε αυτό και φορέστε ένα άρωμα που είναι ελαφρύ, παρατεταμένο και μεθυστικό. Θα τον κάνει να θέλει να έρθει κοντά σου και δεν το επιτρέπεις ακόμα!

Βάλτε το σώμα σας να δουλέψει

Η γλώσσα του σώματος είναι το επόμενο πράγμα που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο να πειράξεις έναν άντρα. Όταν θέλεις πραγματικά να πειράξεις έναν άντρα μην τον αγγίζεις. Αντίθετα, αγγίξτε τον εαυτό σας με αδιάφορο αλλά έντονα σέξι τρόπο. Κάντε μασάζ στον ώμο σας σαν να πονάει ή ακουμπήστε ασυναίσθητα το περίγραμμα του φορέματός σας ή περάστε τα χέρια σας μέσα από τα μαλλιά σας και τελειώστε στο ντεκολτέ… η λίστα είναι ατελείωτη.

Άτακτες κουβέντες

Να είσαι άτακτος ομιλητής. Το πείραγμα μιλώντας είναι μια πολύ μεγάλη ώθηση για τα παιδιά. Αυτό θα δείξει την ευφυΐα σας και θα τον κολλήσει αμέσως.

Οπτική επαφή

Κάντε οπτική επαφή και μάθετε να κρατάτε το βλέμμα του χωρίς να μοιάζετε με ψυχολόγο. Κοιτάξτε του βαθιά στα μάτια όταν μιλάτε και ξαφνικά κοιτάξτε αλλού. Πάντα θα θέλει να ξέρει τι συνέβη. Πιαστείτε να τον κοιτάζετε και γίνετε χαριτωμένοι μετά…όλα είναι στα μάτια.

Να τον πλησιάζεις αλλά ποτέ να τον πλησιάζεις αρκετά

Αναζητήστε τρόπους να τον πλησιάσετε αλλά μην τον αφήσετε να πλησιάσει αρκετά. Βάλτε τον να μυρίσει το νέο σας άρωμα από τον αυχένα ή τον καρπό σας, δείξτε του το τατουάζ σας, ζητήστε του να νιώσει τους ώμους σας που πονάνε κ.λπ. Θα τρελαθεί από την επιθυμία!Source by Russell Jackson

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.