Ρούχα Superdry – Επεξήγηση μεγεθών

Το πρόβλημα είναι ότι τα μεγέθη Superdry «φαίνονται διαφορετικά» από άλλες μάρκες στην αγορά (το έχω βάλει σε ανεστραμμένα κόμματα για κάποιο λόγο). Αυτό και το Διαδίκτυο μαστίζεται από παραπλανητικές πληροφορίες για αυτό το θέμα. Αποφάσισα να το λύσω μια για πάντα. Ή τουλάχιστον μέχρι το Superdry να αλλάξει ξανά τα πράγματα. Το Superdry έχει πραγματικά πολύ ακριβές μέγεθος. Ξέρω ότι δεν περίμενες να το ακούσεις, οπότε θα σου εξηγήσω γιατί.

Το πρόβλημα με τα πρότυπα

Υπάρχει ένα διεθνές πρότυπο για τα μεγέθη ρούχων. Ο Διεθνής Οργανισμός Προτύπων, γνωστός και ως ISO. Είναι το διοικητικό όργανο για όλα τα είδη προτύπων, συμπεριλαμβανομένου ενός τυπικού μέτρου για το μέγεθος των ρούχων. Αυτό θα πρέπει, θεωρητικά, να μας δώσει μια αναφορά για να μπορούμε να επιλέγουμε με ακρίβεια ρούχα και να μετατρέπουμε σε μεγέθη ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου, ευρωπαϊκού και άλλων μεγεθών. Αλλά δεν το κάνει. Υπάρχουν προβλήματα με τα διεθνή πρότυπα.

Η εμβάθυνση σε αυτά τα πρότυπα ξεφεύγει από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου, επομένως θα προχωρήσω στο κυνήγι. Εκεί το πρόβλημα έρχεται σε δύο μέρη. Χρησιμοποιώντας κωδικούς γραμμάτων όπως Small, Medium, Large και Extra Large και οι κατασκευαστές ενδυμάτων δεσμεύονται με τα καθιερωμένα πρότυπα. Δεν είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με το πρότυπο, επομένως δεν είναι πιθανό να υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στο μέλλον. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες ρούχων, ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι ότι τα ρούχα Superdry είναι περίπου ένα νούμερο μικρότερα. Έχουν μέγεθος ώστε να εφαρμόζουν σωστά, αλλά καθώς οι περισσότεροι κατασκευαστές ρούχων γίνονται όλο και πιο γενναιόδωροι με το μέγεθός τους, είναι προτιμότερο να προτιμάτε ένα νούμερο μεγαλύτερο στα ρούχα Superdry. Για παράδειγμα, αν είστε συνήθως μεσαίος, τότε αγοράζετε ένα μεγάλο στο Superdry.

Πίνακας μεγεθών Superdry

Τα ρούχα Superdry συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα. το πρόβλημα είναι ότι άλλες εταιρείες ρούχων δεν το κάνουν. Το Superdry χρησιμοποιεί επίσης κωδικούς γραμμάτων, επομένως πρέπει να υπάρχει ένας πίνακας αναζήτησης για να μετατρέψετε ένα μέγεθος από Small, σε μέγεθος στήθους ή μέγεθος γυναικείου φορέματος. Αν κοιτάξατε στον ιστότοπό τους, θα είχατε παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει πουθενά τόσο χρήσιμος πίνακας. Έχω αναπτύξει έναν πίνακα μεγεθών Superdry.

Πίνακας μεγεθών ανδρικών ρούχων Superdry

Τα μεγέθη είναι μεγέθη στήθους, μετρημένα σε ίντσες.

Extra Small = 36″

Μικρό = 38″

Μεσαίο = 40″

Μεγάλο = 42″

Εξαιρετικά μεγάλο = 44″

Extra Extra Large = 46″

Τα μεγέθη της μέσης των ανδρών είναι αρκετά απλά. Είναι όλα σε ίντσες, το τυπικό μέτρο, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα στην επιλογή του μεγέθους σας.

Πίνακας μεγεθών Superdry γυναικών

Τα μεγέθη φορεμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ ταιριάζουν με τα πρότυπα ISO και ενδέχεται να μην ταιριάζουν απαραίτητα με το μέγεθος που κανονικά θα αγοράζατε σε άλλες μάρκες ρούχων. Προορίζεται να ακολουθήσετε τις πραγματικές μετρήσεις (σε ίντσες).

Extra Small = UK Size 8/ US Size 4 = Bust 34″, Μέση 25,5″, Hip 36,5″

Small = UK Size 10/ US Size 6 = Bust 34″, Μέση 26,5″, Hip 37,5″

Medium = UK Size 12/ US Size 8 = Bust 35″, Μέση 27,5″, Hip 38,5″

Large = UK Size 14/ US Size 10 = Bust 36″, Μέση 28,5″, Hip 39,5″

Αγορά ρούχων Superdry

Ίσως η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε κατάστημα κοντά σας; Σε αυτή την περίπτωση, σας μένει η μόνη επιλογή, να ψωνίσετε online όπου δεν μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν πριν το αγοράσετε. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Ορισμένα καταστήματα, όπως το Nucleus, προσφέρουν δωρεάν ταχυδρομικά τέλη επιστροφής για παραγγελίες μέσω Διαδικτύου, ώστε στην πραγματικότητα να μπορείτε να δοκιμάσετε το υλικό και να το στείλετε πίσω εάν δεν ταιριάζει. Είναι μια μικρή ταλαιπωρία να φτάσετε στο ταχυδρομείο, αλλά τουλάχιστον δεν θα σας κοστίσει τίποτα.Source by Richy Dee

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.