Τιμολόγηση αντικειμένων πώλησης γκαράζ προς πώληση

Η γειτονιά ή η περιοχή καθορίζει και την τιμολόγηση των ειδών. Για παράδειγμα, εάν κατοικούμε σε μια πόλη όπου το κόστος ζωής των κατοίκων είναι πολύ υψηλό, τότε οι τιμές των ειδών θα πρέπει επίσης να είναι υψηλές. Καθώς υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι με ισχυρή οικονομική δύναμη για να αγοράσουν τα αντικείμενά σας. Αν όμως το κόστος διαβίωσης των κατοίκων είναι πολύ χαμηλό, τότε θα πρέπει να φροντίσετε να μειώσετε τις τιμές ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι ή οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος πελάτης να έχει την οικονομική δύναμη να αγοράσει τα αντικείμενά σας. Βεβαιωθείτε επίσης ότι επισκέπτεστε άλλα σημεία πώλησης γκαράζ για να αποκτήσετε ένα γενικό εύρος τιμών για τα είδη που θέλετε να πουλήσετε.

Ένας άλλος τρόπος προσδιορισμού της τιμής είναι το 10% της λιανικής τιμής, με εξαίρεση τα είδη που έχουν μεγάλη ζήτηση, όπως βρεφικά είδη και παιδικά ρούχα. Μπορεί να πάρετε λίγο περισσότερα για το αντικείμενο, εάν είναι σε καλή κατάσταση ή είναι μια δημοφιλής επωνυμία. Η τακτοποιημένη ρύθμιση και εμφάνιση των αντικειμένων μπορεί επίσης να εξασφαλίσει μια καλή τιμή για αυτά. Τα ρούχα πρέπει να στοιβάζονται τακτοποιημένα ή να τα κρεμάτε όμορφα. Τα αντικείμενα θα πρέπει να είναι καθαρά και θα πρέπει να υπάρχει μια πρίζα επέκτασης για τη δοκιμή της ηλεκτρικής συσκευής για να διασφαλιστεί ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Τα παιδικά ρούχα μπορούν να πουληθούν για περίπου 1-5 $, ενώ τα ρούχα για ενήλικες θα κοστίζουν μεταξύ 25 σεντς και 3 $. Τα knickknacks μπορούν να κυμαίνονται από 10 σεντς έως και 20 $ ανάλογα με την επωνυμία. Τα ηλεκτρικά εργαλεία όπως η μικρή γεννήτρια έχουν συνήθως υψηλότερη τιμή, όπως $10 έως $50, ενώ οι μικρές συσκευές όπως η τοστιέρα μπορούν να πάνε από $5 έως $25. Τα έπιπλα πωλούνται από $5 έως $50 και τα κοσμήματα πωλούνται από 25 σεντς έως $3. Υλικά που περιέχουν πληροφορίες όπως κασέτες VHS πωλούνται μεταξύ 50 σεντς και 1%, ενώ τα DVD πωλούνται για περίπου 2-4$. Τα βιβλία κοστίζουν από 25 σεντ έως 50 σεντ ενώ τα CD κοστίζουν από 1 έως 2 δολάρια.

Θα πρέπει να υπάρχει ένας κύριος λόγος για τη δημιουργία μιας πώλησης γκαράζ. Που είναι είτε για να ξεμπερδέψεις το σπίτι είτε για να βγάλεις κάποια επιπλέον μετρητά. Εάν πρόκειται για το τελευταίο, θα πρέπει να προσέχουμε να μην βάλουμε τις τιμές πολύ υψηλές, καθώς δεν πρόκειται για επιχείρηση γρήγορης πλουτισμού. Γιατί οι υψηλότερες τιμές μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλότερες αγορές. Βεβαιωθείτε επίσης ότι οι τιμές σας αντικατοπτρίζουν αυτές του γείτονά σας. Για παράδειγμα, πουλάτε μια σχολική τσάντα που χρησιμοποιούσε ο γιος σας για 10 $ και ο γείτονάς σας πουλάει επίσης τον ίδιο τύπο σχολικής τσάντας που χρησιμοποιούσε ο γιος της για 7 $ και στη συνέχεια αυτόματα, ο πελάτης δεν θα αγοράσει τη σχολική τσάντα από εσάς. Επισκεφτείτε επίσης τοπικούς προμηθευτές όπως Craigslist, Salvation Army και Goodwill για να ελέγξετε τις τοπικές τιμές και επίσης να διαφημίσετε τα είδη στο διαδίκτυο.

Ορισμένες σκέψεις, όπως το πόσο πληρώσαμε για αυτό αρχικά, ή πόσο συχνά το χρησιμοποιούσαμε ή μας άρεσε, θα πρέπει να απορριφθούν κατά τον καθορισμό μιας τιμής για τα αντικείμενα, καθώς κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτό. Επίσης, μην αναλογιστείτε σε ποιον ανήκε ή πόσο καιρό το είχατε, καθώς αυτά τα πράγματα είναι απλώς συναισθηματικά συναισθήματα και δεν πρέπει να τα κολλάτε όταν συναλλάσσεστε εμπορικά.Source by Matthew W Faulkner

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *