Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον πάροχο γυναικείων ενδυμάτων χονδρικής

Τα άτομα συνδέουν το στυλ με αυτό που φορούν. Παρά το γεγονός ότι το σχέδιο είναι μια πιο εκτεταμένη ιδέα, περιορίζεται στην υφή, την ενδυμασία και τα πρόσθετα στη σημερινή εποχή. Όπως και να έχει, υπάρχει περιορισμένη γραφή στα μοτίβα στυλ της Ινδίας και δίνεται μικρή έμφαση στις επιπτώσεις αυτών των προτύπων στην κοινωνία στις παραπάνω παραμέτρους. Η Parul Bhatnagar (2012) επιβεβαίωσε στο βιβλίο της τα συνηθισμένα σύνολα και τα υλικά του Λονδίνου ότι, είναι "Εξοπλισμός" που οικοδομεί τον ατομικό του χαρακτήρα στο δημόσιο χώρο και που ομοίως συνδέεται με το κοινωνικό προοδευτικό σύστημα.

Σύμφωνα με τον πάροχο γυναικείων ενδυμάτων χονδρικής (2008), η ενδυμασία του Λονδίνου είναι αποτέλεσμα περίπου 4.000 ετών ιστορίας με κρίσιμες πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και κοινωνικές αλλαγές και επιπτώσεις. Τα ρούχα που δομούν ένα απαραίτητο κομμάτι οποιασδήποτε καταγεγραμμένης κυρίαρχης κουλτούρας στην Ινδία γνώρισαν επιπλέον μερικές ζωτικές αλλαγές. Όπως υποδεικνύεται από τους Usher Kulshreastha και Radar Kashyap, τα ρούχα μας βοηθούν να μας κάνουν ατρόμητους, χαρούμενους, ελεύθερους ή μας κάνουν απρόθυμους, συνεσταλμένους, ευαίσθητους και περιορισμένους. Αυτοί αποφασίζουν το ποσό που θα πάμε στην κοινωνία, τα σημεία στα οποία θα πάμε και την πρακτική που θα πάρουμε. Η Sharon Lee Tate στο βιβλίο Inside Fashion Design λέει ότι σίγουρα, η σταθερή παρουσίαση σε διάφορες κοινωνίες και ο τρόπος με τον οποίο τα άτομα αποκρυπτογραφούν τις συγχωνεύσεις επηρεάζει πολύ τα μοτίβα του στυλ.

Για την κατανόηση της παρούσας κατάστασης των μετατοπίσεων των ντιζάιν ενδυμάτων στην Ινδία και των επιπτώσεών τους στο ιστορικό υπόβαθρο του ντυσίματος, υπήρξε σαφής και συμφραζόμενη προσέγγιση ανάλυσης στην έρευνα για να αποκαλυφθεί το επίπεδο επίδρασης στο μέλλον από τον πάροχο γυναικείων ενδυμάτων χονδρικής. Αυτή η εξερεύνηση περιλαμβάνει τη χρήση βοηθητικών πληροφοριών. Οι βοηθητικές πληροφορίες έχουν συλλεχθεί από αναφορές, ημερολόγιο, προηγούμενες έρευνες, βιβλία, τοποθεσίες και ούτω καθεξής. Για την κατανόηση της παρούσας κατάστασης των μετατοπίσεων της ντιζάιν ενδυμασίας στην Ινδία και των επιπτώσεών τους στο ιστορικό υπόβαθρο της ένδυσης, υπήρξε αναμφισβήτητη και συμφραζόμενη προσέγγιση έρευνας στην εξέταση για να αποκαλύψει το επίπεδο επίδρασης στο μέλλον. Αυτή η εξέταση περιλαμβάνει τη χρήση βοηθητικών πληροφοριών. Οι προαιρετικές πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί από τις εκθέσεις, το ημερολόγιο, τις προηγούμενες εξετάσεις, τα βιβλία, τις τοποθεσίες και ούτω καθεξής.

Η πόλη του Λονδίνου μοιάζει κάπως με τον πρόδρομό της πριν από περίπου 6.000 χρόνια. Για αρκετό καιρό, το Λονδίνο και πάροχος γυναικείων ενδυμάτων χονδρικής, Τα κοστούμια και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα έχουν εκτιμηθεί για την απίστευτη αίσθηση και τις κοινωνικές τους ιδιότητες. Τα ρούχα είναι φυσιολογικά για τον άνθρωπο και ο νόμιμος στολισμός τους στο ακάλυπτο σώμα του δεν είναι τερατώδης, παρά το αναμενόμενο, είναι υπέροχο και ικανοποιητικό. Τα σύνολα χρησιμοποιούνται όχι αποκλειστικά για να καλύπτουν το σώμα και να το στολίζουν. Περιλαμβάνουν επιπλέον έναν τεράστιο μη λεκτικό μηχανισμό αλληλογραφίας που χρησιμεύει για την οικοδόμηση του κοινωνικού χαρακτήρα της τοποθεσίας ή του έθνους προέλευσης ενός ατόμου σε κάποια τυχαία επαληθεύσιμη περίοδο του παρόχου γυναικείων ενδυμάτων χονδρικής. Βοηθούν στην κατανόηση μοτίβων στυλ που είναι κοινά κατά τη διάρκεια επαληθεύσιμης χρονικής περιόδου. Έχει φανεί ότι το στυλ κλίνει συνήθως προς το νέο ρουλεμάν κάθε δέκα έως είκοσι χρόνια.

Η ιστορία επιβεβαιώνει ότι ο άνθρωπος σε όλη του τη διάρκεια ερευνούσε και ικανοποιούσε τις ανάγκες του. Είναι, με αυτόν τον τρόπο που η θεμελιώδης αγάπη του για τη φύση έχει φανεί θεμιτά ή υπονοούμενα σε όλη αυτή τη δημιουργία. Οι ανάγκες του, η κοινωνικο-εδαφική του κατάσταση, η οικονομική του κατάσταση αναφέρονται πλήρως σε αυτόν τον πάροχο χονδρικής πώλησης ρούχων. Ειδικά, μεταξύ των ρούχων επιδεικνύουν την πιο ακραία επίδραση στη δημόσια δραστηριότητα, τις εποχές και τον τομέα εργασίας του. Η αυθεντική συνοχή του στυλ μπορεί να αποτελέσει οδηγό στην πρόβλεψη των μοτίβων σχεδίασης. Τα υφάσματα του Λονδίνου θεωρήθηκαν ενδιαφέροντα και οι Βρετανοί άρχισαν να βλέπουν με έναστρο μάτια το βαμβάκι και το λουλακί. Αυτά τα υλικά του Λονδίνου επηρέασαν τα βρετανικά γούστα πριν από το Raj. Όπως και να έχει, όταν οι Βρετανοί άρχισαν να διοικούν, όλα άλλαξαν. αναπτύχθηκε ένας άλλος πολιτισμός και έτσι αναπτύχθηκε ένας άλλος κοινωνικός χαρακτήρας. Υπήρχε μια ξεχωριστή αντίθεση στις ενδυματολογικές ευαισθησίες των Βρετανών και του Λονδίνου.

Μετά από μια ματιά στους τύπους ρούχων των Βρετανών ατόμων, το Λονδίνο άρχισε να τους κοιτάζει προς τα κάτω. ένιωθαν ότι οι παραδόσεις και τα σύνολα τους αντικατόπτριζαν την άγνοια και έτσι δεν θα φορούσαν τα τοπικά τους ενδύματα. Επίσης, εδώ ξεκίνησε η ανατροπή, του Λονδίνου πάροχος γυναικείων ενδυμάτων χονδρικής προσπάθησε να αλλάξει τους τύπους ρούχων και να ακολουθήσει τους Βρετανούς. "Η διαδικασία της πλαστοπροσωπίας και της προσαρμογής είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της εφευρετικότητας. Οι ανθρώπινες κοινωνίες αναπτύσσονται μέσα από ένα συνεπές εμπόριο σκέψεων, πεποιθήσεων, τάσεων και δομών. Οι τάσεις ντυσίματος, συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν μια ώριμη πεδιάδα όπου συμβαίνει αυτό το εμπόριο." (Άρτεμις Γιάγκου: 2009). Παρά το γεγονός ότι μοτίβα ήρθε ακόμη η ανάβαση του α "δυτικοποιημένος" Η κοινωνία στην Ινδία ήταν ένα επακόλουθο της ανάληψης του ελέγχου των ισχυρών Βρετανών στα ηνία του έθνους. Το πρωταρχικό αποτέλεσμα ήταν εξαιτίας τους. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν κράτησε για πολύ.Source by Luther Martin

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *