Χρειαζόμαστε Funky Βρεφικά Ρούχα;

Όπως λέει και το τραγούδι της Whitney Houston «Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας». Και είναι, ανεξάρτητα από το πόσο έξυπνοι πιστεύουμε ότι είμαστε, η επόμενη γενιά θα είναι πάντα πιο έξυπνη και ελπίζουμε ότι θα μάθουν από όλα τα λάθη που κάναμε και θα κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο, πιο ευγενικό, πιο ωραίο μέρος για να ζούμε όλοι. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας όταν είναι μικρά, πριν γίνουν πιο έξυπνα από εμάς και αρχίσουν να μας χτυπούν σε κάθε αθλητικό γεγονός ή βιντεοπαιχνίδι που παίζουμε.

Ως μεσήλικας νεαρός άνδρας, το βρίσκω ελαφρώς στενάχωρο όταν περιφέρομαι στο σπίτι των φίλων μου και όλα τα παιδιά τους φορούν πιο μοντέρνα ρούχα από εμένα. Αλλά φαίνεται να είναι ο τρόπος της στιγμής, όλοι θέλουν να ντύσουν το παιδί τους με funky ρούχα για μωρά και να το κάνουν να μοιάζει με τους τελευταίους διαγωνιζόμενους στο x-factor, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό και αρκετά ακριβό.

Πρώτον, τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, επομένως οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα ταιριάζουν σε αυτά τα funky βρεφικά ρούχα για πολύ. Μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβό να συνεχίσετε να αλλάζετε τα ρούχα του μωρού σας για λίγους μήνες και ακόμη πιο ακριβό αν συνεχίζετε να αντικαθιστάτε την γκαρνταρόμπα του με την τελευταία παρτίδα funky βρεφικών ρούχων.

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι αν είναι δίκαιο να ντύσετε το παιδί σας με όλα αυτά τα funky ρούχα του μωρού. Εάν αποφασίσετε να ντυθείτε με αυτά τα ρούχα, τότε αυτό είναι αρκετά, αλλά ταυτόχρονα δεν θα θέλατε κάποιος να πάρει τον έλεγχο της αίσθησης του ντυσίματός σας, αλλά ταυτόχρονα υποθέτουμε ότι μπορούμε να ντύσουμε τα παιδιά μας. αυτά τα περίεργα, funky ρούχα για μωρά και κατά μία έννοια μπορούμε, προφανώς δεν έχουν τη γνώση ή την ικανότητα να ντυθούν μόνα τους. Από την άλλη όμως, αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να τους ντύνουμε σαν ηλίθιους.

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα των παιδιών, τότε είναι σημαντικό να διατηρούμε μια αίσθηση ρεαλισμού σχετικά με το τι αποφασίζουμε να τα ντύσουμε, κάτι που είναι ζεστό και άνετο και όχι κάτι που καθορίζει τις τελευταίες τάσεις. Ωστόσο, με αυτό που λέγεται, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους ντύνουμε με κάτι κάθε τόσο για να βγάζουμε μερικές ντροπιαστικές φωτογραφίες για να τις αναδείξουμε για τα δέκατα όγδοα γενέθλιά τους.Source by Gino Hitshopi

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *