10 κανόνες επιτυχημένων γνωριμιών για άνδρες

Κάθε άντρας που είναι επιτυχημένος με τις γυναίκες ακολουθεί το ίδιο βασικό πρότυπο συμπεριφοράς. Αυτά τα πρότυπα συμπεριφοράς που τελικά οδηγούν στην επιτυχία στον έρωτα σχηματίζουν κανόνες γνωριμιών για τους άνδρες. Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές εάν θέλετε να γίνετε πιο ελκυστικοί για όμορφα κορίτσια.

Ζούμε σε εποχές ισότητας μεταξύ των φύλων, ωστόσο, για να είναι επιτυχημένοι οι άντρες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα ραντεβού και η δουλειά έχουν διαφορετικούς κανόνες. Είναι σαν να ανάβετε και να σβήνετε τα φώτα: Όταν έχει ήλιο έξω, δεν χρειάζεστε επιπλέον φωτισμό σε ένα δωμάτιο. Αλλά όταν γίνεται πιο σκοτεινό, το να κάνεις πράγματα μέσα χωρίς αναμμένα φώτα είναι μάλλον μη πρακτικό. Αυτοί οι κανόνες γνωριμιών λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο: Πρέπει να τους ακολουθήσετε εάν θέλετε να έχετε μια καλή σχέση.

1. Η εμφάνιση έχει σημασία

Ο απλούστερος τρόπος για να βελτιώσετε άμεσα τα αποτελέσματά σας με τις κυρίες είναι να ντύνεστε καλύτερα. Οι γυναίκες αγαπούν έναν άντρα που φαίνεται καθαρός και τακτοποιημένος, όπως δεν μπορείς να παραλείψεις ένα όμορφο κορίτσι να μπει σε ένα δωμάτιο. Το ίδιο προϊόν, συσκευασμένο διαφορετικά, θα εμφανίσει ανόμοια αποτελέσματα εάν πωληθεί σε κατάστημα. Ακόμα κι αν σκέφτεστε, «Δεν πρέπει να έχει σημασία», η εμφάνισή σας είναι σημαντική για τις κυρίες.

Όσο άνετα κι αν νιώθετε αυτό το φθαρμένο μπλουζάκι και σορτς, δεν θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το κορίτσι των ονείρων σας. Αλλά ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για την αγορά ρούχων που σας φαίνονται υπέροχα θα σας φέρουν αρκετά βήματα πιο κοντά στο να έχετε μια φίλη ή έναν μακροχρόνιο σύντροφο, αν αυτός είναι ο στόχος σας.

— Πηγαίνετε σε ένα καλό πολυκατάστημα και ζητήστε από έναν άντρα πωλητή να σας βοηθήσει να επιλέξετε ρούχα. Χρειάζεστε ένα ζευγάρι παντελόνια και τζιν, 3-4 μακρυμάνικα πουκάμισα και μπλουζάκια πόλο, ένα σακάκι και 1-2 ζευγάρια παπούτσια, καθώς και κάλτσες που να ταιριάζουν.

— Πείτε στον βοηθό του καταστήματος πόσα χρήματα είστε έτοιμοι να ξοδέψετε και θα μπορέσει να δημιουργήσει μερικά όμορφα ρούχα για εσάς.

— είναι καλύτερο να αγοράζετε ρούχα από ένα μέρος, καθώς τα αντικείμενα μπορεί να μην ταιριάζουν αν τα αγοράσετε ξεχωριστά και δεν είστε γκουρού της μόδας.

— Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε απλώς τα καθαρά και σιδερωμένα καινούργια ρούχα σας όταν πηγαίνετε σε ραντεβού ή όταν κάνετε φωτογραφίες για το διαδικτυακό προφίλ σας γνωριμιών.

— Αν δεν δουλέψετε πρώτα με την εμφάνιση και την παρουσίασή σας, όλοι οι άλλοι κανόνες και οι ιδέες γνωριμιών δεν θα λειτουργήσουν. Τα κορίτσια απλώς αποθαρρύνονται από τους άντρες που φαίνονται απεριποίητοι.

2. Γίνετε υγιείς

Εάν είστε υπέρβαροι, χάστε μερικά κιλά. Κόψτε τη ζάχαρη, τρώτε λαχανικά αντί για πατάτες ή ζυμαρικά και εγκαταλείψτε το γρήγορο φαγητό και τα αναψυκτικά. Η μέτρια άσκηση θα επιταχύνει τον μεταβολισμό σας. Δεν υπάρχει γρήγορη λύση για να έχετε τον εαυτό σας σε καλή κατάσταση, αλλά μακροπρόθεσμα, όχι μόνο θα σας φέρει περισσότερα ραντεβού, αλλά θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη ζωή και την αγάπη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το κάπνισμα είναι επίσης ένα πρόβλημα για πολλές γυναίκες. Εάν κόψετε το κάπνισμα, η ομάδα γνωριμιών σας θα αυξηθεί 3-4 φορές.

3. Γίνετε ενδιαφέροντες

Η επιτυχία στο ραντεβού έχει να κάνει περισσότερο με το ποιος είσαι παρά με αυτό που λες ή κάνεις. Ανεξάρτητα από το πώς συμπεριφέρεστε με μια γυναίκα, αν περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας μπροστά σε μια οθόνη παρακολουθώντας τηλεόραση ή σερφάροντας στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχουν πολλά με τα οποία μπορείτε να την εντυπωσιάσετε. Σίγουρα, με ένα καλό ντύσιμο, κούρεμα και κάποια ρουτίνα που μάθατε σε ένα μάθημα παραλαβής, μπορεί να καταφέρετε να περάσετε το αρχικό στάδιο εισαγωγής, αλλά τι θα κάνετε στη συνέχεια; Ένας άντρας είναι ελκυστικός ως σύντροφος σχέσης για μια κυρία αν έχει κάποια ουσία.

Το να έχεις κοινούς στόχους ζωής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είσαι ενδιαφέρον για μια ποιοτική κυρία, καθώς και παρόμοια χόμπι και χόμπι.

4. Σταματήστε να παραπονιέστε

Οι αρνητικοί άνθρωποι καταστρέφουν την απόλαυση της ζωής του συντρόφου τους. Κάντε τη συνήθεια σας να ακολουθείτε για λίγο τον παλιό κανόνα, «Αν δεν έχετε τίποτα καλό να πείτε, μην πείτε τίποτα». Μετά από μερικές εβδομάδες, θα παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας και οι γυναίκες στη ζωή σας έχουν ζεσταθεί μαζί σας. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να λέει αρνητικά πράγματα μερικές φορές, αλλά σίγουρα μπορείτε να γίνετε θετικοί αν αποφασίσετε απλώς ότι αυτό θέλετε να πετύχετε.

5. Βελτιώστε την Αυτογνωσία

Είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις κάποιον για σχέση όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις, χωρίς να είσαι πολύ σκληρός με τον εαυτό σου ή υπερβολικά αισιόδοξος. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γράψετε σε ένα κομμάτι χαρτί ποιες είναι οι καλύτερες ιδιότητες και οι ελλείψεις, τα όνειρα και οι στόχοι σας. Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που θέλουν κάποιον σαν εσένα και δεν χρειάζεται να προσποιηθείς ότι είσαι κάποιος που δεν είσαι. Να είστε ο εαυτός σας, να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να κάνετε καλύτερα. αυτό είναι το κλειδί.

6. Ορίστε ένα διαδικτυακό προφίλ γνωριμιών

Αφού τακτοποιήσετε τα βασικά (κανόνες 1-5), ήρθε η ώρα να αρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού στο διαδίκτυο. Μια καλή φωτογραφία στο προφίλ σας όπου είστε ντυμένοι τακτοποιημένοι και φαίνεστε όμορφα, ένα θετικό κείμενο που εκφράζει αυτό που πραγματικά είστε και περιγράφει μερικά ενδιαφέροντα χόμπι θα δημιουργήσει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Με ένα καλό προφίλ, θα μπορείτε να σημειώσετε μερικές ημερομηνίες.

Είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις γυναίκες στο διαδίκτυο παρά σε κλαμπ και μπαρ. Ένα άλλο γεγονός που είναι σημαντικό, οι ποιοτικές κυρίες σπάνια, έως ποτέ, περνούν χρόνο σε μέρη απογευματινής διασκέδασης – αλλά συμμετέχουν σε ιστότοπους γνωριμιών.

Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τις επιλογές σας να συναντήσετε γυναίκες μέσω Διαδικτύου. Το να έχετε χόμπι και να συμμετέχετε στην κοινοτική ζωή (σελ. 3) θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με μερικές ανύπαντρες κυρίες. Ωστόσο, το Διαδίκτυο είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε συνομιλίες με άλλους singles και δεν θα ήταν συνετό να χάσετε τα πλεονεκτήματά του. Μπορείτε επίσης να μάθετε πολλά για τις γυναίκες και τι θέλουν όταν διαβάζετε τα προφίλ τους.

Βασικά, οι συμβουλές και οι ιδέες διαδικτυακών γνωριμιών για την επικοινωνία με τα κορίτσια στην πραγματική ζωή είναι ίδιες. Οποιαδήποτε συνάντηση στο Διαδίκτυο πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα μια πραγματική ημερομηνία, μόνο τότε ξεκινά μια γνήσια σχέση.

7. Προσέγγιση των Γυναικών

Όντας άντρας, είναι δική σου ευθύνη να ξεκινήσεις. Σίγουρα, κάποιες κυρίες αναλαμβάνουν επίσης πρωτοβουλίες, αλλά γενικά, θα έχετε 10 φορές μεγαλύτερη επιτυχία αν προσεγγίσετε πρώτα τις γυναίκες. Δεν πειράζει που 20 κορίτσια δεν απάντησαν στα μηνύματά σου σε ένα site γνωριμιών. Ίσως το email σας #21 φτάσει στην κυρία που αναζητούσε κάποιον σαν εσάς όλη της τη ζωή. Χρειάζεστε μόνο ένα κατάλληλο άτομο, οπότε συνεχίστε να στέλνετε αυτά τα πρώτα αιτήματα. Κάποιοι θα γίνουν δεκτοί και η νέα ερωτική σας περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει.

8. Μάθετε να καθρεφτίζετε

Κάθε άτομο έχει το δικό του τρόπο επικοινωνίας. Μερικοί άνθρωποι μιλούν πολύ και δυνατά, άλλοι λένε λίγα και μιλούν χαμηλόφωνα. Η χρήση των λέξεων και ο όγκος των πληροφοριών ανά μήνυμα διαφέρει επίσης. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε το στυλ επικοινωνίας και το λεξιλόγιό σας σε αυτό του συντρόφου σας. Θα της κάνει πιο εύκολο να συνδεθεί με αυτό που λέτε και να νιώθει πιο κοντά σας.

Όταν βρίσκεστε σε ένα πραγματικό ραντεβού πρόσωπο με πρόσωπο, το ίδιο ισχύει για τις χειρονομίες και τις πόζες. Αν απομακρυνθείτε όταν αυτή σκύβει, δεν είναι καλή γλώσσα του σώματος. Αυτή σκύβει μέσα, γέρνεις κι εσύ – αυτό λέγεται mirroring. Προσπαθήστε να το κάνετε στις καθημερινές σας συζητήσεις με άλλα άτομα πρώτα και μετά χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο στα ραντεβού με γυναίκες. Χαλαρώνει τις κυρίες και τους επιτρέπει να χαλαρώσουν στην παρέα σας.

9. Ενδιαφέρεστε

Ο πιο απλός τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για εσάς είναι να ενδιαφέρεστε για αυτούς: Ποιοι είναι, τι κάνουν, τι αγαπούν, πράγματα που κάνουν για διασκέδαση. Καθώς συνομιλείτε, σε διαδικτυακή επικοινωνία ή προσωπικά σε ένα ραντεβού, προσπαθήστε να ανακαλύψετε πράγματα που είναι κοινά και για τους δυο σας. Ίσως έχετε δει την ίδια κωμική παράσταση στο Λος Άντζελες ή έχετε επισκεφθεί και οι δύο το Παρίσι. Όσο περισσότερα κοινά πράγματα έχετε, τόσο πιο άνετα νιώθει η κυρία μαζί σας.

10. Η γυναίκα που της αρέσεις θα θέλει να είναι μαζί σου

Αν απλώς ακολουθήσατε 9 προηγούμενα βήματα, θα έχετε αρκετές επιλογές για να συναντήσετε ανύπαντρες γυναίκες που αναζητούν σχέσεις. Απλώς συνεχίστε να ορίζετε ημερομηνίες, εμφανιστείτε και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

Με τον καιρό θα γίνεστε πολύ καλύτεροι στα ραντεβού, όπως και το να κάνετε push-ups καθημερινά θα εγγυάται τους ωραίους δικέφαλους σας σε λίγους μήνες.

— αν μια γυναίκα δεν σε συμπαθεί, δεν της αρέσεις. αυτό είναι όλο. Δεν σημαίνει ότι δεν είστε καλός άντρας και σπουδαίος πιθανός σύντροφος. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άλλες γυναίκες στον κόσμο και είναι χάσιμο χρόνου να προσπαθείς να κάνεις μια γυναίκα που δεν της αρέσει αυτό που είσαι, να είναι μαζί σου.

— Απλώς επικοινωνήστε με άλλες γυναίκες και θα βρείτε το κατάλληλο ταίρι.

— Υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας που αποδεικνύουν ότι λειτουργεί.

Δεν χρειάζεστε τύχη, απλά πρέπει να το κάνετε – και θα βρείτε την αγάπη που πάντα ονειρευόσασταν.Source by Elena Petrova

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *