5 τρόποι για να προετοιμάσετε τα προϊόντα σας για πώληση στο Διαδίκτυο

Η χρήση διαδικτυακών τοποθεσιών δημοπρασιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πουλήσετε αντικείμενα μητρότητας, νεογνών και παιδιών που δεν χρειάζεστε πλέον. Η λήψη των στοιχείων δημοπρασίας στη λίστα είναι εύκολη, αλλά για να τα πουλήσετε σε ιστότοπους δημοπρασιών στο Διαδίκτυο, πρέπει να τα παρουσιάσετε με καθαρό και τακτοποιημένο τρόπο. Χρησιμοποιήστε αυτές τις 5 συμβουλές για να προετοιμάσετε τα είδη πώλησης:

1) Αφού αξιολογήσετε τα είδη του μωρού και της εγκυμοσύνης, περιποιηθείτε τους λεκέδες μουλιάζοντάς τους σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό και ένα αποτελεσματικό καθαριστικό λεκέδων. Μπορεί να χρειαστεί να τα αφήσετε όλη τη νύχτα, αλλά να τα ελέγχετε περιστασιακά. Αφού αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα βρεφικά ρούχα και τα ρούχα εγκυμοσύνης, πλύντε τα, στεγνώστε τα και σιδερώστε τα. Διορθώστε τυχόν σκισίματα ραφής ή τρύπες εάν είναι δυνατόν. Αυτά τα ρούχα πρέπει να φαίνονται σαν να είναι ολοκαίνουργια ή να αγαπιούνται πολύ απαλά.

2) Οργάνωσε τη φωτογράφηση. Η χρήση ενός μεγάλου μονόχρωμου σεντόνι ή απλής κουβέρτας λειτουργεί καλά ως φόντο, όπως και ένα καθαρό ξύλινο πάτωμα ή ένα καθαρό, ουδέτερο χαλί. Θέλετε τα ρούχα σας να είναι το επίκεντρο, όχι χρωματιστές κηλίδες χαλιού ή πολυάσχολη ταπετσαρία.

3) Όταν ποζάρετε τα βρεφικά και παιδικά ρούχα σας, κάντε το σύμφωνα με τον τρόπο που θα καταχωρηθούν στον ιστότοπο δημοπρασιών στο Διαδίκτυο. Εάν πουλάτε “πολλά 10 αντικείμενα”, ομαδοποιήστε αυτά τα δέκα και τραβήξτε μια φωτογραφία. Στη συνέχεια, τραβήξτε μεμονωμένες φωτογραφίες. Βεβαιωθείτε ότι κάθε αντικείμενο είναι ξαπλωμένο χωρίς ζάρες, τα κουμπιά είναι κουμπωμένα και τα φερμουάρ.

4) Με ρούχα εγκυμοσύνης, πάλι, βγάλε φωτογραφίες ανάλογα με το πώς θα αναρτηθούν στο site της δημοπρασίας. Εάν υπάρχουν ελαττώματα, τραβήξτε τα από κοντά. Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν σε τι υποβάλλουν προσφορές, και αν είστε μπροστά σε αυτά τα δευτερεύοντα ζητήματα, θα καταλήξετε με ικανοποιημένους πλειοδότες.

5) Καθαρίστε σχολαστικά τα παιχνίδια και τον εξοπλισμό του μωρού και των παιδιών σας. Ξεχωρίστε τα αν μπορείτε, πλύνετε το πανί και τρίψτε τα πλαστικά και τα μεταλλικά μέρη. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να τους πάρετε ένα “Μαγικό σφουγγάρι”, καθώς αυτά κάνουν εξαιρετική δουλειά να απομακρύνουν τυχόν σημεία, σημάδια μελανιού και πολλά άλλα. Θέλετε να κάνετε αυτά τα παιχνίδια να αστράφτουν και να φαίνονται έτοιμα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο ουδέτερο σκηνικό όταν τραβάτε φωτογραφίες και, όπως τα ρούχα για βρέφη, παιδιά και εγκυμοσύνη, φωτογραφίστε τα όπως σκοπεύετε να τα αναφέρετε. Αφού ακολουθήσετε αυτούς τους 5 τρόπους προετοιμασίας των αντικειμένων σας για ηλεκτρονικές δημοπρασίες, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αποκτήσετε το κορυφαίο δολάριο για αυτά. Οι άνθρωποι κάνουν προσφορά για το μωρό και ρούχα εγκυμοσύνης και εξοπλισμός που φαίνεται να είναι ολοκαίνουργιος. Θέλουν τα αντικείμενα έτοιμα προς χρήση και έτοιμα προς χρήση, γι’ αυτό κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να είναι έτοιμο το κατάστημα ειδών δημοπρασίας και ο αγοραστής όμορφος.Source by Samantha Stack

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *