Η ορολογία της επανάστασης σας έκανε νευρικούς στο “A Women’s Revolution for Modest Dress Part I”; Πολλοί άνθρωποι δημιουργούν εικόνες στρατιωτών και μαχών και νεκρών και ετοιμοθάνατων όταν σκέφτονται την επανάσταση. Σε κάποιο βαθμό όλα αυτά τα πράγματα είναι μέρος της επανάστασης. Ωστόσο, μια γυναικεία επανάσταση για λιτό ντύσιμο δεν χρειάζεται να είναι βίαιη. Στην πραγματικότητα, αν και η διαδικασία επηρεασμού της κοινωνίας ώστε να ντυθεί με μέτρια ρούχα θα εμφανίσει τα χαρακτηριστικά μιας επανάστασης, το αποτέλεσμα που θα παράγεται θα μοιάζει περισσότερο με μια αναμόρφωση.

Οι γυναίκες που στολίζονται με λιτά φορέματα, φούστες, πουκάμισα και παντελόνια επαναστατούν ενάντια στα αποτελέσματα της σεξουαλικής επανάστασης που θριάμβευσε τη δεκαετία του 1960. Η νίκη σε αυτόν τον πόλεμο θα απαιτήσει την πειθαρχία και την επιμέλεια των στρατιωτών στη μάχη, αλλά η βία δεν είναι απαραίτητη. Μην κάνετε λάθος, η γυναικεία επανάσταση για λιτό ντύσιμο είναι πόλεμος. Μπορεί να θυμάστε από την αρχική δόση του “A Women’s Revolution for Modest Dress” ότι το κίνημα μακριά από τη σεμνότητα ξεκίνησε ως ταξικός πόλεμος ενάντια στα πρότυπα της ελίτ να φορούν ένα μακρύ μέτριο φόρεμα.

Τώρα που η ελίτ έχει αγκαλιάσει πρακτικές και τελετουργίες της σεξουαλικής επανάστασης, δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα. Ωστόσο, επαναλαμβάνω, μια γυναικεία επανάσταση για λιτό ντύσιμο δεν χρειάζεται να γίνει βίαιη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, κυρίες, είναι να κάνετε την καθημερινή σας δουλειά φορώντας απλά ρούχα και να ντύσετε τα κοριτσάκια σας με λιτά ρούχα.

Ο σιωπηλός σας μάρτυρας θα δείξει σε όσους έρθετε σε επαφή με την ομορφιά του λιτού ντυσίματος. Καθώς τα κορίτσια σας μεγαλώνουν ακολουθώντας τον τρόπο ζωής της σεμνότητας, θα είναι πιο έτοιμα να μεταδώσουν στις κόρες τους μια ηθική σεμνής ένδυσης. Με αυτόν τον τρόπο εμφυσώντας σεβασμό για το σεμνό ντύσιμο, θα γίνετε μέρος της αναμόρφωσης της κοινωνίας.

Το να φοράς σεμνά ρούχα είναι φυσικά μια εξωτερική ηθική που απορρέει από μια εσωτερική φιλοσοφία ζωής, όπως ακριβώς η έλλειψη σεμνής ενδυμασίας προέκυψε από τις καταστροφικές φιλοσοφίες που επιβλήθηκαν στην αμερικανική σκηνή τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Στην πραγματικότητα, το μόνο που κάνετε συμμετέχοντας σε αυτήν την επανάσταση των γυναικών για το σεμνό ντύσιμο είναι να ανακτήσετε την κοινωνία για σεβασμό και αξιοπρέπεια. Μεταρρυθμίζετε την κοινωνία με τη φιλοσοφία της βιβλικής ηθικής που χάθηκε στους ανθρωπιστές όταν οι Αμερικανοί νέοι αποφάσισαν ότι κάθε άτομο είχε το δικαίωμα να δημιουργήσει τη δική του ηθική σχετικά με το αν θα φορούσε μέτρια ρούχα ή καθόλου.

Σκεφτείτε ποιες Βιβλικές φιλοσοφίες προωθούν το σεμνό ντύσιμο. Προσδιορίστε τη μελέτη και κατανοήστε αυτές τις φιλοσοφίες και διδάξτε τις στις κόρες σας. Οι προσπάθειές σας θα καρπωθούν αιώνιες ανταμοιβές, καθώς και θα μεταρρυθμίσουν την αμερικανική κοινωνία για τη Βασιλεία του Θεού.Source by Randy Pope

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *