Σε πολλούς από εμάς αρέσει να συλλέγουμε πράγματα και να τα αφήνουμε να στοιβάζονται και να στοιβάζονται πάνω μας. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε έχω μια συμβουλή που σίγουρα θα κάνει τη ζωή σας πολύ λιγότερο αγχωτική. Δωρίστε εκείνα τα αντικείμενα που έχετε την τάση να συλλέγετε. Εάν φοβάστε να δώσετε τα πράγματά σας, πουλήστε τα.

Μία από τις μεγαλύτερες πηγές συσσωρευμένων αντικειμένων είναι τα βρεφικά ρούχα. Τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και σε ένα χρόνο, το παιδί σας έχει πιθανώς τόσα πολλά ρούχα να πάρει τα ντουλάπια και τις ντουλάπες του, που δεν υπάρχει χώρος για τα καινούργια. Επιπλέον, τα μισά ρούχα που έχετε μαζέψει μάλλον δεν ταιριάζουν πια. Τα ρούχα ξεφορτώνονται εύκολα. Απλώς δωρίστε τα μεταφέροντάς τα στον τοπικό Στρατό Σωτηρίας, την Καλή Θέληση ή την εκκλησία σας. Εάν δεν σας αρέσει η σκέψη να χαρίσετε όλα αυτά τα ρούχα, κάντε μια πώληση σε γκαράζ ή πηγαίνετε σε ένα τοπικό κατάστημα λιανικής που ειδικεύεται στα παιδικά ρούχα.

Ένα άλλο αντικείμενο που οι άνθρωποι τείνουν να συλλέγουν είναι τα βιβλία. Πόσοι άνθρωποι διαβάζουν ένα βιβλίο περισσότερες από μία φορές; Οχι πολλά. Πολλά βιβλία σε στυλ αναφοράς και βιβλία τεχνολογίας είναι ξεπερασμένα μετά από ένα χρόνο και χρησιμοποιούνται ελάχιστα και τα περισσότερα μυθιστορήματα δεν είναι κάτι που διαβάζεται ξανά και ξανά. Σίγουρα μπορείτε να κρατήσετε μερικά βιβλία, αλλά τα περισσότερα θα πρέπει να τα δωρίσετε στην Goodwill ή στην τοπική βιβλιοθήκη σας. Και πάλι, αν έχετε χρόνο και επιθυμία, μπορείτε να πουλήσετε βιβλία στο eBay μάλλον εύκολα ή στο Amazon.

Πάλι με τα παιδιά, αλλά μαζεύουν και πολλά παιχνίδια. Εάν δεν έχετε όλα τα κομμάτια για τα παιχνίδια, κάντε τη χάρη σε όλους και πετάξτε τα. Εάν μπορείτε να βρείτε όλα τα κομμάτια, τότε ήρθε η ώρα να τα δωρίσετε ή να διοργανώσετε εκπτώσεις σε γκαράζ. Θα πρέπει να δεσμευτείτε να ελέγχετε αυτά τα πράγματα και να διαβάζετε τα ρούχα, τα βιβλία και τα παιχνίδια σας τουλάχιστον μία φορά κάθε 6 μήνες. Η καλύτερη εποχή είναι η άνοιξη και μετά γύρω στην ώρα των ευχαριστιών. Πολλά παιδιά παίρνουν πολλά δώρα την περίοδο των Χριστουγέννων και είναι καλό να υπάρχει χώρος για τα πάντα.Source by Brad Mannington

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *