Είναι δίκαιο να πούμε ότι η πλειοψηφία των γυναικών λατρεύει τη μόδα και να φοράει όμορφα ρούχα. Είναι πιθανώς εξίσου δίκαιο να πούμε ότι μόνο μια μειοψηφία γυναικών επιλέγει να φορέσει φορέματα ως μέρος των ρούχων τους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, αλλά κυρίως οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης στην ικανότητά τους να μεταφέρουν έναν απλό και φυσικό αέρα όταν φορούν φορέματα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό, ή ευκολοφόρετο από ένα casual φόρεμα. Εδώ, θα προσφέρουμε μερικές συμβουλές για τους τύπους φορεμάτων που είναι διαθέσιμα σήμερα, με την ελπίδα ότι με λίγη κατανόηση, μπορεί να αποκτηθεί πολλή αυτοπεποίθηση και ότι ίσως μερικές ακόμη γυναίκες θα πειραματιστούν με τα ρούχα τους και θα αρχίσουν να φορούν φορέματα με ισορροπία και αυτοπεποίθηση. Αν μόνο μία γυναίκα αλλάξει γνώμη, και αποφασίσει να πειραματιστεί με φορέματα, τότε αυτό το άρθρο έχει κάνει σωστά τη δουλειά του.

Υπάρχουν διάφορα στυλ φορέματος, τα οποία μπορούν να χωριστούν σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το κόψιμο τους. Υπάρχουν πολλά στυλ ντυσίματος, από το casual φόρεμα που μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα, μέχρι το επίσημο φόρεμα που συνήθως φοριέται μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία είναι το φόρεμα, που έγινε διάσημο μέσα από διάφορα παραμύθια, όπως η Σταχτοπούτα και η Ραπουνζέλ – και πολλά κορίτσια περνούν τα παιδικά τους χρόνια ονειρευόμενα την ευκαιρία να φορέσουν επιτέλους ένα φόρεμα μόνα τους.

Στην ενήλικη ζωή, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να φορέσετε ένα τέτοιο φόρεμα, πιο αξιοσημείωτες είναι ο χορός στο τέλος του σχολείου, οι τελετές αποφοίτησης και κυρίως οι γάμοι. Το φόρεμα σε στυλ gown είναι αναμφισβήτητα το πιο θηλυκό στυλ ντυσίματος, κολακεύοντας τη σιλουέτα με τρόπο ελκυστικό, αλλά όχι πολύ αποκαλυπτικό. Αν και δεν είναι «σέξι» με την έννοια που μπορεί να είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ωστόσο είναι εξαιρετικά δελεαστικές.

Πέρα από το φόρεμα, υπάρχουν διάφορα στυλ casual ντυσίματος, όπως το μίνι φόρεμα, το φόρεμα με θήκη, το φόρεμα με αλλαγή, το φόρεμα με πουλόβερ… τόσο πολύ, μάλιστα, που οι γυναίκες κακομαθαίνουν για επιλογή. Και δεδομένης της απίστευτης γκάμα φορεμάτων που μπορεί να βρει κανείς, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει ένα κόψιμο/στυλ που ταιριάζει ακόμα και στους πιο ένθερμους διαδηλωτές! Τα φορέματα μπορούν να κάνουν μια δήλωση στον κόσμο σχετικά με τον τύπο του ατόμου που είστε, λέγοντας «Είμαι σίγουρος, κομψός και σίγουρος για το ποιος είμαι» – κανένα άλλο ρούχο δεν μπορεί να καυχηθεί για αυτή τη φήμη, με εξαίρεση, ίσως, το τακούνι στιλέτο.

Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικές παραδόσεις όσον αφορά το να φορούν φορέματα, και πράγματι, ακόμη και στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέχρι το Γυναικείο Κίνημα της δεκαετίας του 1960, ήταν σχεδόν ανήκουστο για τις γυναίκες να φορούν παντελόνια!Source by Jimme Howard

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *